REKLAMI GEÇ

ÇVD yeni yerinde

ÇVD yeni yerinde

Maliye binasında hizmet veren Çınar Vergi Dairesi Müdürlüğü, Atatürk Caddesi’ne taşındı, Denetim Koordinasyon Müdürlüğü ile aynı binayı taşıyan Çınar Vergi Dairesi’nin, Maliye binasında kalan bölümü ise Çınar Vergi Dairesi Çaybaşı Şubesi olarak hizmet verecek.

/ DENİZLİHABER / 26 Şubat 2008 Salı, 01:00

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki Maliye Sarayı’ndan taşınan Çınar Vergi Dairesi ve Denetim Koordinasyon Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası açıldı. Atatürk Caddesi No:43’teki adresinde hizmet vermeye başlayan Çınar Vergi Dairesi Müdürlüğü’nün, Maliye Sarayı’nda kalan bölümü ise Çınar Vergi Dairesi Çaybaşı Şubesi olarak hizmet vermeye devam edecek. Çınar Vergi Dairesi Müdürlüğü’nün Atatürk Caddesi’ne taşınması ile birlikte dairenin, Sevindik, Çaybaşı ve Emniyet Müdürlüğü’nde olmak üzere 3 şubesi oldu. Çınar Vergi Dairesi’nin Çaybaşı şubesinde daha çok ödeme işlemleri yapılacak. Atatürk Caddesi üzerindeki yeni hizmet binasında ise tüm işlemler yapılacak. Kiralama yöntemi ile Denizlililerin hizmetine sunulan yeni binada, 30’a yakın denetimde görevli özel yoklama yetki belgesi bulunan memurlar ile 50’ye yakın memur hizmet verecek. Denizli Vergi Dairesi Başkanlığı Çınar Vergi Dairesi’nde müdürlük görevini, 6 ay önce Denizli’ye atanan İlker Artun yürütüyor.

Açılışa, Vali Yardımcısı Mustafa Güney, İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Alaybeyoğlu, oda başkanları, mükellefler, banka temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Açılış konuşmasını yapan Denizli Vergi Dairesi Başkanı Mehmet Delice, “Müşterilerimize, daha modern bir binada daha iyi hizmet verebilmek için burayı kiraladık. Yerleşme henüz tamamlanmadı. Bakanlıktan istediğimiz ödenek çıktığında, daha güzel ve donanımlı bir hizmet binamız olacak. Burayı açmaktaki tek amacımız müşteri memnuniyetini artırmak” dedi. Vali Canpolat, vergi hizmetlerinde kalitenin son dönemlerde yükseldiğini ve bunun hizmet verilen mekanlara da yansıdığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Yeni binanın açılışını, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan, Denizli Vergi Dairesi Başkanı Mehmet Delice, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cemal Temizöz ve Vali Hasan Canpolat yaptı. Açılışın ardından, davetliler binayı gezdi ve kokteyle katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı