REKLAMI GEÇ

İhracatçı firmalara seminer

İhracatçı firmalara seminer

“Yenilikçi ve İhracatçı Firmaların Tasarım Merkezi Kurulumu ile Tasarım Departmanı, Küresel Tedarik Zinciri, TÜBİTAK ve Diğer Teşviklerle Bütünleştirilmesi” Semineri gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Temmuz 2017 Perşembe, 15:16

Denizli İhracatçılar Birliği Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen “Yenilikçi ve İhracatçı Firmaların Tasarım Merkezi Kurulumu ile Tasarım Departmanı, Küresel Tedarik Zinciri, TÜBİTAK ve Diğer Teşviklerle Bütünleştirilmesi Semineri” ne katılım yoğun oldu.

Seminerin açılışında konuşan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili, Denizli İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kocasert, katılımcılara seslendi.

Kocasert, “Firmalar gerek yapmayı planladıkları bir yatırım, gerekse üretimlerini artırabilmek ve kendilerini geliştirebilmek gibi birçok konuda devletten destek alabiliyor. Bu konularda bilgilenmenin hem firma sahipleri, hem de firma çalışanları bakımından çok önemli. Devletin verdiği bu kaynaklardan geç olmadan yararlanılmalı, yol alınması yol alınmalı” dedi.

Seminerde Yeminli Mali Müşavir, Ar-Ge, Yenilik ve Tasarım Hibe Fonları, Tasarım/Ar-Ge Merkezi Uygulayıcısı, Sorumlu Ortak Baş Denetçisi Prof. Dr. Atilla Bağrıaçık, tasarım merkezi kuruluş koşulları, tasarım departmanı, işleyişi, muhasebe kayıtları, bu kapsamda yapılması gereken TÜBİTAK projeleri ve uygulamada dikkat edilmesi gereken hususlarda bilgilendirdi ve firmalardan uygulama ile gelen soruları da cevapladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı