REKLAMI GEÇ

Deniz Tekstil “Tasarım Merkezi Belgesi” aldı

Deniz Tekstil “Tasarım Merkezi Belgesi” aldı

Denizlili firmalar Ar-Ge ve tasarım çalışmalarını geliştirmeyi sürdürüyor. Denizli’nin önemli firmalarından Deniz Tekstil “Tasarım Merkezi Belgesi”ni aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mart 2017 Çarşamba, 13:56

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Ar-Ge Reform Paketi kapsamında, tasarım çalışmalarının desteklenmesi amacıyla standartları sağlayan firmalara “Tasarım Merkezi Belgesi” veriliyor. Bu alandaki çalışmalarını tamamlayan Deniz Tekstil, Tasarım Merkezi Belgesi’ni aldı.

Tasarım Merkezi Belgesi’nin alınması ile ilgili açıklama yapan Deniz Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Baltalı, “Deniz Tekstil kurulduğu ilk günden bu yana gelişme odaklı bir yapılanmaya sahip. Genç, dinamik ve eğitimli bir kadro ile çalışmaları yürütüyoruz. Üniversitelerle, sektörün yön veren oluşumları ile sürekli temas halinde, günümüz ve geleceğin moda trendlerini, müşteri isteklerini karşılayacak bir yapıya sahibiz. Aynı zamanda markalaşma konusunda da 2004 yılından bu yana Seasoul, Nadd gibi markalarımız ile ülkemize, şehrimize ve tekstil sektörüne katma değer katmaya çalışıyoruz” dedi.

Tekstil sektöründe gelinen noktada hızlı moda akımının, firmaları hızlı üretim süreçleri ile kaliteli ve benzersiz ürünler üretmeye ittiğini anlatan Deniz Baltalı, “Bu noktada entegre işletmelerin önemi tasarım kapasitesi ile de büyük oranda artıyor. 1994 yılında kurulan Deniz Tekstil, bünyesinde iplikten, örgüye, boyahaneden baskı tesisine ve konfeksiyon işletmesine dek entegre bir işletme olarak her yıl artan hacimlerde üretim yapıyor. Deniz Tekstil 2004 yılından beri sürdürdüğü tasarım çalışmalarına şu anda 25 kişilik bir ekip ile devam ediyor. Tasarım merkezi hem müşterilere hem de firmanın bünyesinde bulunan markalara tasarım hizmeti yapabilecek. 2016 yılında tasarım merkezinin yaptığı tasarımlardan 2 milyon adet sipariş alan firmanın hedefi bu rakamı her yıl daha da arttırmak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı