REKLAMI GEÇ

DENİZLİ EKK’YA HAZIR

DENİZLİ EKK’YA HAZIR

Ekonominin patronları 2010’dan sonra bir kez daha Denizli’ye geliyor. Denizli, Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Hafta sonu gerçekleştirilecek olan toplantı öncesi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu başkanlığında toplanan sanayici, ihracatçı, küçük ve orta ölçekli işletmeciler ile esnafların oluşturduğu sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile durum değerlendirilmesi yapıldı. STK’ların hazırladığı ilin sorunlarıyla ilgili dosyalar ilgili birimlere iletilmek üzere Bakan Ramazanoğlu’na verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2016 Pazartesi, 17:13

Denizli, hafta sonu gerçekleştirilecek olan EKK toplantısına ev sahipliği yapacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu ile ekonomi ile ilgili 12 bakanın katılması beklenen toplantı öncesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun başkanlığında toplanan STK temsilcileri durum değerlendirmesinde bulundu.

Denizli ekonomisi ve sanayisinin durumu, genel istek ve ihtiyaçlar, ihracat ve yatırımda beklenen destekler gibi konularla toplantı hazırlıklarının değerlendirildiği toplantı Polisevi’nde yapıldı.

Toplantıya, Vali Şükrü Kocatepe, Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci ve Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, DENİB Başkan Vekili Sedat Erikoğlu ve Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu katıldı.

DOSYALAR BAKAN RAMAZANOĞLU’NA VERİLDİ
Yaklaşık 2,5 saat süren toplantıda, Denizli ekonomisine yön veren sanayici, ihracatçı, küçük ve orta ölçekli işletmeciler ile esnafların oluşturduğu STK temsilcileri tarafından sektörlerin durum değerlendirmeleri yapıldı. STK’lar tarafından hazırlanan hali hazırdaki durumlar, sorunları ve beklentilerini içeren dosyalar ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na teslim edildi.

SORUNLAR BİRİNCİ AĞIZDAN AKTARILACAK
12 bakanın katılacağı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun başkanlık edeceği EKK Toplantısı’nın Denizli’de düzenlenmesinin birçok faydasının olacağının vurgulandığı toplantıda, resmi programın ardından Denizlili sanayici ve iş adamlarının EKK üyesi Bakanları ile ikili görüşmelerle ihtiyaç, talep, görüş ve önerilerini birincil ağızdan aktarma imkânı da bulacağı belirtildi.

2010 YILINDA DA DENİZLİ’DE TOPLANMIŞTI
Ekonominin en etkili isimlerinin bir araya geldiği Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı 2010 yılında da ilimizde gerçekleşmişti. Ülke ekonomisini yakından ilgilendiren konuların masaya yatırıldığı toplantıdan önemli kararlar çıkmıştı.

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 2 Mayıs 2016, 21:53

Bir kerede derdiniz olmasın Denizli. Hep dert hep dert. En son model arabalar evler bu şehirde? Nasıl bir dert anlamıyor bu öğrenciler?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı