REKLAMI GEÇ

Moda rüzgarı Denizli’de esti

Moda rüzgarı Denizli’de esti

Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) tarafından, Kreatif Direktör Çiğdem Akın eşliğinde “Denizli İhracatçılar Birliği” katkılarıyla yapılan ve 2 gün süren defileler nefes kesti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Kasım 2018 Pazartesi, 15:45

15 firmanın tasarımlarının görücüye çıktığı defilelerde birbirinden güzel tasarımlar adeta büyülü hava oluşturdu. Ev tekstilinden, dış giyime, plaj giyiminden özel tasarım elbiselere (haute couture) kadar geniş bir yelpazede gerçekleşen Denizli Fashion Week, 2018’e damgasını vurdu.

Defilelerin ilk gününde, İstanbul’dan Moda Tasarımcısı Güler Baysal’ın Ethereal isimli koleksiyonu ilk günün galası olarak podyuma çıktı. İkinci günde, Denizli Fashion Week’te kreatif direktör olarak yer alan, katılımcı firmaların tasarımları ve tasarımcıları ile birebir ilgilenerek koleksiyonlarının oluşturulmasına yön veren Çiğdem Akın, CHA markası ile öne çıkan koleksiyonunu sergiledi.

Denizli Fashion Week’in öne çıkan ve yoğun ilgi gören diğer bir programı ise, iki farklı oturumla gerçekleşen Moda Yazarı ve Marka Danışmanı Ümit Temurçin ile “Madalyonun Diğer Yüzü” oldu. Katılımcıların ilgiyle takip ettiği moda söyleşisi programının konukları; Moda Tasarımcısı Cihan Nacar, Moda Tasarımcısı / Influencer Ezgi Ünal, Moda Tasarımcısı Güler Baysal, Influencer & Eclipse Istanbul Dijital & Sosyal Medya Ajansı Kurucusu Ecem Bayar, Kiğılı Marka Direktörü İlkay Keleş, BeStyle Magazin Kurumsal İletişim Yöneticisi Mukaddes Kaya oldu.

Organizasyona ilişkin bilgi veren DETGİS Başkanı Mustafa Koltuksuz, “Firmalarımız yeni koleksiyonlar hazırladı. Denizli’de kalıbın dışına çıkılarak farklı bir alanda da koleksiyon çıkardılar. Defilede kendi koleksiyonlarını tanıtırken, hikayesi olan koleksiyonlar da oluşturmalarını istedik. Bunu yaparken de kendi emeğimizle ürettiğimiz ürünleri kullanmalarını talep ettik. Bu konsept sayesinde normalde havlu, bornoz ve çarşaf üreten firmaların birbirinden farklı dış giyimler üretebildiklerini gördük. Firmaların gelişimleri bizleri hem şaşırttı, hem de mutlu etti. Denizli’de tekstilin sadece ev tekstilinden ibaret olmadığını etkinlikte gösteriyoruz” dedi.

Bu yıl Denizli Fashion Week’e daha farklı bir konsepte ve görsel olarak çok daha iyi olarak hazırlandıklarını belirten Başkan Koltuksuz, 2019’da yapılacak 4. sezon için bambaşka bir projelerinin olduğunu ve Denizli için yine en iyisini yapmak hedefiyle yola çıkacaklarını kaydetti.

Koreografileri EMY Ajans & Organizasyon tarafından hazırlanan Denizli Fashion Week’in 3. sezonuna, iki günde bin kişinin üzerinde ziyaretçi katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı