REKLAMI GEÇ

16 yeni mali müşavir mazbata aldı

16 yeni mali müşavir mazbata aldı

Stajını tamamlayan 16 yeni mali müşavir, Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen törenle yemin etti, mazbatalarını aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ağustos 2017 Perşembe, 12:24

Stajını tamamlayarak mesleğe adım atan 16 mali müşavir için tören düzenlendi. Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen törene; Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Osman Horzum, aileleri ve arkadaşları katıldı.

“ÇOK ÇALIŞLARAK BU NOKTAYA GELDİLER”
Törende konuşma yapan Başkan Horzum, “ Mali Müşavirlik mesleği uzun ve dikenli bir yoldan geçerek alınır. Okulu bitirdikten sonra mali müşavir olunmuyor. Bu mesleği tercih etmek istediğiniz zaman önce staj başlatma sınavına giriyorsunuz. 100 kişiden 11 kişi başarılı olabiliyor. Bugün mazbatalarını almaya hak kazanan arkadaşlarımızda çok çalışarak bu noktaya geldiler. 3 yıl boyunca zor şartlar altında çalıştılar. Mesleğin tozunu yutarak sınavlara girmeye hak kazandılar. Şimdi görev yeni başlıyor. Bu mesleği bir adım ileriye taşımaya çalışacaksınız. Bu mesleğin onuruna vakuruna hiçbir leke getirmemiş insanlar olarak bundan sonra ki, yeni katılan arkadaşlarımızdan da aynı hassasiyeti bekliyoruz. Omuzlarına da böyle bir yük bindiriyoruz. Mesleğimizin zorluğundan bahsetmeye gerek yok artık bu arkadaşlarımız meslektaşlarımdır. Hepsine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Konuşmanın ardından 16 mali müşavir yemin etti ve ruhsatlarını aldı.

Mali Müşavir ruhsatını almaya hak kazanan isimler ise şu şekilde oluştu.
Mustafa Yıldız, Teoman Salman, Yurdanur Karamil, Tarık Şapaloğlu, Nihal Ataç, Fatih Baskan, Ayşe Turan, Tekin Kaan Demirayak, Özlem Gürbüz, Yücel Demirel, Fatih Önür, Rahmiye Akıncı, Mehmet Küçükoğul, Özge Özer Gül, Yusuf Yeni, Mustafa Kaplan.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı