REKLAMI GEÇ

SCANİA, yeni nesil araçları tanıttı

SCANİA, yeni nesil araçları tanıttı

Scania, 10 yıllık araştırma geliştirme süresi, 2 milyar euro yatırım ve 10 milyon kilometrenin üzerinde test sürüşü sonucu üretimine başladığı yeni nesil araçlarını Denizli’de tanıttı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2017 Cumartesi, 10:13

Scania, ağır vasıta sektöründe çıtayı çok yükseklere taşıyacak yeni nesil araçları için 10 yıl süren Ar-Ge çalışmalarına 2 milyar Euro yatırım yaptı. Bunun yanında yeni nesil araçların geliştirilmesi için 10 milyon kilometrenin üzerinde test sürüşü ve 40 adet kamyonun kullanıldığı çarpışma testleri gerçekleştirdi.

Roadshow etkinliği Denizli Yetkili Satıcı ve Servisi KCR Otomotiv tesislerinde Scania Satış Müdürü Gökhan Altun, Scania Pazarlama Müdürü Adnan Yücel, Scania Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Bayazıt Canbulat,KCR Otomotiv Genel Müdürü Hüseyin Aykon ve KCR yetkililerinin katılımıyla gerçekleşti.

Scania Satış Müdürü Gökhan Altun, “Doğuş Otomotiv Scania olarak Türkiye’de faaliyetlerimize başladığımız günden bu yana çözüm odaklı, işletme maliyetlerini minimuma indiren, çevreci ve en kaliteli araçları sunduk. Yeni Nesil Scanialar ile bu çıtayı daha da yukarıya taşıyarak müşterilerimizin karşısındayız. 10 yılı bulan ar-ge çalışmaları sonucu en iyisini ortaya çıkartan Scania, müşterilerine ek maliyet yaratmayan ve yolda kalma sürelerini maksimuma çeken hizmetler sunmakta. Bu yüzden Yeni nesil Scania’yı sadece bir araç değil, müşterilerimizin ihtiyaçlarına özel tasarlanan hizmet paketleri ile eksiksiz bir taşımacılık çözümü olarak görüyoruz” dedi.

“DENİZLİ YÜKSELEN BÜYÜK BİR DEĞER”
KCR Otomotiv Genel Müdürü Hüseyin Aykon ise, Denizli’nin ekonomik büyüklükle Türkiye’nin 12. İli olduğunu hatırlatarak “Bölgemizde tarım ağırlıklı bir ekonomi varken, günümüzde sanayi yatırımları da çoğalmıştır. Tarımsal ürünler yurtiçi olduğu kadar yurtdışına da dağıtılmaktadır. Bu yüzden ilimizde karayolu taşımacılığı sektörü büyüme yönünde büyük bir potansiyele sahiptir. Biz de yeni Scania araçlarımız ile sektöre destek verirken, bu potansiyelden yararlanmak arzusundayız. Yeni nesil Scania bölgede faaliyet gösteren nakliyecilerimizin gerek işletme maliyetleri gerekse de performans anlamında en büyük destekçileri olacaktır” dedi.

Scania Roadshow’u 9 Haziran Antalya,12 Haziran İzmir,13 Haziran Bursa,14 Haziran Bolu olarak devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı