REKLAMI GEÇ

Yeni kurslar açılacak

Yeni kurslar açılacak

Denizli 2. İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıda, Aktif İşgücü Hizmetleri kapsamında olan kurs ve programların denetimiyle ilgili Denetim Kurulu tarafından oluşturulan rapor hakkında kurul üyelerine bilgi verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2017 Salı, 14:29

İşsizliğin giderilmesi, istihdamın artırılması, çalışma hayatındaki sorunlar ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2017 yılı 2. Olağan Toplantısı Vali Yardımcısı Hakkı Ünal başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Hakkı Ünal, Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Vekili Fatih Işık, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sefa Gökalp, Pamukkale Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Handan Kumaş, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu İl Temsilcisi Veysel Bozcayoca, Güney Ege Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgür Akdoğan, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Cavit Beydemir, Türk-iş Denizli İl Temsilcisi Recep Oktay, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ahmet Taş ve Denizli Ticaret İl Müdürü Süleyman Yener Pektaş katıldı.

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Fatih Işık, Aktif İşgücü Hizmetleri kapsamında olan kurs ve programların denetimiyle ilgili Denetim Kurulu tarafından oluşturulan rapor hakkında kurul üyelerine bilgi verdi. Ayrıca Işık, 3 Nisan – 5 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapılması planlanan ve hali hazırda devam eden 2017 Yılı İşgücü Piyasası Araştırması hakkında Kurul üyelerini bilgilendirdi.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz‘un sunumunun ardından, toplantı üyelerinin tekliflerinin değerlendirilmesi ile devam eden toplantıda, Meslek Liselerinde ve Pamukkale Üniversitesi kampüsünde hizmet merkezlerinin oluşturulması, çırakların Organize Sanayi Bölgesi’ne ve diğer işyerlerine yönlendirilmesi, cezaevlerinde kadın bakım ve kuaförlük alanlarında kursların açılması önerilerinde bulunuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı