REKLAMI GEÇ

Seoul Fuarı’na Hacı Şerif damga vurdu, Türkiye ve Denizli’yi tanıttı

Seoul Fuarı’na Hacı Şerif damga vurdu, Türkiye ve Denizli’yi tanıttı

Güney Kore’nin başkenti Seoul’de düzenlenen Uluslararası Doğal ve Organik Ürünler Fuarı’na katılan Hacı Şerif’in standı büyük ilgi gördü, Türk lokumu ve diğer ürünleriyle Güney Kore ve diğer ülkelerden katılımcıların dikkatini çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mayıs 2017 Çarşamba, 11:26

Seoul Uluslararası Doğal ve Organik Ürünler Fuarı, 16 Mayıs’ta kapılarını açtı. Fuar, Cuma akşamına kadar devam edecek.

50 ülkeden yaklaşık 1500 şirketin ürünlerini tanıtma fırsatı bulduğu fuarda, en çok ilgili çeken stantlardan biri dondurmalı irmik helvası, tatlı, lokum ve çikolata çeşitleriyle Denizli’nin gururu Hacı Şerif oldu.

Güney Kore’nin Türkiye Büyükelçisi Arslan Hakan Okçal ve Büyükelçilik Ticaret Müşaviri Alper Atilla’da Hacı Şerif standını ziyaret etti.

Hacı Şerif Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Yunus Helvacı, üzerinde büyükelçi Okçal’ın fotoğrafının bulunduğu özel çikolata paketini hediye etti.

Yunus Helvacı, “Organik ve doğal gıda ürünleri üreten firmalar için Seoul Fuarı çok önemli. Fuarda firmamız büyük ilgi gördü. Fuarın geri dönüşü olumlu olacaktır. Bir çok ülke ile ihracat bağlantısı yapmaya başladık. Denizli’de ürettiğimiz ürünleri Güney Kore’de sektör temsilcilerine, alıcılara tanıtma olanağımız oldu” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı