REKLAMI GEÇ

23. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı açıldı

23. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı açıldı

2017 MARBLE, “23. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı” kapılarını ziyaretçilerine açtı. Sektörün en önemli buluşmalarından biri olan 2017 MARBLE’de 30 ülkeden 200’ü yabancı 900’ün üzerinde firma yer alıyor. Bu özel organizasyona Denizli’den de 73 firma katılıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mart 2017 Çarşamba, 12:54

Mermer ve doğal taş sektörünün kalbi İzmir’de atıyor. Sektörün en önemli buluşmalarından biri olarak kabul edilen Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nın 23.sü görkemli bir törenle açıldı.

2017 MARBLE’nin açılış törenine Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. Denizli’den de Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert’in de aralarında bulunduğu davetliler fuarın açılışında yer aldı.

DENİZLİ’DEN 73 FİRMA VAR
2017 MARBLE “23. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı”na Denizlili mermerciler de yoğun ilgi gösterdi. İlimizden 73 firma fuarda stant açtı, konuklarını ağırlamaya başladı.

Sektörün can damarlarından biri olarak kabul edilen ve yıl 23.sü gerçekleştirilen 23. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nda 30 ülkeden, 200’ü yabancı olmak üzere 900’ün üzerinde firma yer alıyor.

AÇILIŞ GERÇEKLEŞTİ, STANT ZİYARETLERİ BAŞLADI
Fuarın açılış töreninin gerçekleştirilmesinin ardından stantlarda da hareketlilik başladı. Davetliler ve iş bağlantısı için gelenler stant ziyaretlerine başladı, yeni ürünler görücüye çıktı.

Fuar, 25 Mart’a kadar gezilebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı