REKLAMI GEÇ

Mermer Fuarı’nı Mamutlar bastı

Mermer Fuarı’nı Mamutlar bastı

Ürettiği inovatif ve özgün makinelerle yalnızca Türkiye’de değil dünyada adını duyurmayı başarmış Doğrar Kepçe, İzmir Fuarı’na loader ve ekskavatörlerin yaptığı tüm işleri tek başına yapan Mamut adını verdikleri yeni makineyle katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Nisan 2017 Pazartesi, 13:15

Dünyanın doğal taş ve teknolojilerine ilişkin sektörlerini İzmir’de buluşturan 23. Uluslar arası Marble Fuarı, mermer firmalarının yanı sıra bu sektöre makine üreten firmalar ile alıcıları da buluşturdu.

Denizli’den fuara katılan Doğrar Kepçe, yine yenilikçi ve özgün projeyle dikkat çekti. “Siz hayal edin biz yapalım” sloganıyla üretim yapan Doğan Kepçe, tarih öncesi yaşamış dev memeli Mamut ismini verdikleri yeni ürünleriyle fuarın dikkat çeken firmaları arasına girmeyi başardı.

Doğrar Makine’nin görünüş olarak benzerliği nedeniyle Mamut isminin verildiği yeni buluşu, farklı makinelerin işini tek başına yapabiliyor. İş dünyasına böylelikle hem zaman hem de maliyet açısından tasarruf sağlayacak Mamut, aynı zamanda söz konusu makinelerin kullanımı konusunda kaloylık da sağlayacak.

Loader ile ekskavatörlerin yaptığı işleri tek başına yapan Mamut ile dikkatleri üzerine çeken Doğrar Kepçe’nin kadın patronu Kerime Dinçer, “Biz her sene yeni makinelerimizle fuarda yerimizi alıyoruz. Bu senede Kırıcı Liper ve Mamut ismi verdiğimiz iki makinemizle fuardayız. Doğrar Kepçe düşüncelerin teknikle birleştiği adrestir. Her sene olduğu gibi bu sene de yeni projelerimizle bunu sergiledik, sergilemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı