REKLAMI GEÇ

DSO’da 3. Keçeci ve Tosunoğlu dönemi

DSO’da 3. Keçeci ve Tosunoğlu dönemi

Denizli Sanayi Odası’nın (DSO)Başkanı yeniden Müjdat Keçeci olurken, Meclis Başkanlığı’na ise Mehmet Tosunoğlu seçildi.

/ DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2013 Cuma, 15:21

DSO’da geçtiğimiz Perşembe günü seçilen 38 meclis üyesi; meclis başkanı ve yönetim kurulu seçimi yaptı. Müjdat Keçeci yeniden DSO Başkanı olurken, Meclis Başkanlığı’na ise Mehmet Tosunoğlu seçildi.

Denizli Sanayi Odası’nda; Yönetim Kurulu Üyeleri ve Oda Başkanı ile Meclis Başkanı ve Başkan Yardımcıları seçildi. Geçtiğimiz Perşembe günü seçilen 38 meclis üyesi; meclis başkanı ve yönetim kurulu seçimi yaptı. DSO Başkanı yeniden Müjdat Keçeci olurken, DSO Yönetim Kurulunda ise; Ahmet Yavuzçehre, Cemal Gürsel Özdemir, Gültekin Okay Salgar, Güven Dokumacı, İsmail Yılmaz, Mehmet Boyar, Samet Gündüz ve Selim Yaymanoğlu yer aldı.

Seçimde Meclis Başkanlığına da tek aday Mehmet Tosunoğlu, Meclis Başkan Yardımcılıklarına Semra Akça Acar ve Önder Saraçoğlu seçildi. Meclis katipliğine ise Hasan Serkan Taşevli getirildi.

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, süregelen projelerin yeni dönemde tamamlanacağını, “üniversite sanayi işbirliğinin” artacağını, yeni proje ve anket çalışmalarının yapılacağını söyledi. Meclis Başkanlığına tek aday olarak giren Mehmet Tosunoğlu ise; “3 dönemdir meclis üyesiyim, geçen dönem meclis başkanlığı yaptım, kendimce başarılıydım. Arkadaşlarıma yeniden aday olmak istediğimi söylediğimde olumlu tepkiler aldım. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı