REKLAMI GEÇ

Yenilenen Golf Batı Otomotiv’de tutkunlarını bekliyor

Yenilenen Golf Batı Otomotiv’de tutkunlarını bekliyor

Alman otomotiv devi Volkswagen’in Golf ‘ü yeni imajıyla Denizli’de. Batı Otomotiv’de satışa sunulan Yeni Golf, keskin çizgileriyle ön plana çıkıyor, kusursuz bir sürüş keyfi veriyor. Yeni Golf, 83 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla Batı Otomotiv’de tutkunlarını bekliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2017 Perşembe, 15:35

İlk kez yola çıktığında otomotiv endüstrisinde köklü değişiklikleri de beraberinde getiren Volkswagen’in ‘Golf’ modeli yıllar içinde büyük bir değişim geçirdi. Son olarak 2012 yılında yenilenen Golf, bu yıl küçük çapta fakat etkileyici dokunuşlarla yenilendi.

2017 model Golf’te dış ve iç tasarımda küçük değişiklikler yapan Volkswagen, kullandığı yeni nesil teknolojiyle sınıfının standartlarını değiştirmeye aday. 2017 model Golf, yarı sürücüsüz otomobil deneyimi sunuyor.

Denizli’de Alman Otomobil devinin temsilciliğini Yapan Batı Otomotiv, Golf’ün benzersiz daha birçok özelliğini test etmek için otomobil tutkunlarını sürüş testine bekliyor. Gün içinde test edebileceğiniz otomobil, 83 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

ÜST SINIF TEKNOLOJİLER ERİŞİLEBİLİR KILINDI
Bugüne kadar sadece üst sınıf otomobillerde görmeye alışık olduğunuz pek çok yenilikçi kumanda arabirimi, Yeni Golf’te otomobil severlerin ilgisini çekiyor. Highline donanım seviyesinde standart olarak sunulan Dijital gösterge paneli, sadece temel sürüş bilgilerini göstermiyor. Aynı zamanda Bilgi-Eğlence sistemi ekranında görüntülenen telefon rehberi, Albüm Kapağı, radyo istasyonu gibi bilgileri de kolayca takip etmenizi sağlıyor. 9.2 inç büyüklüğündeki ekranı dokunmadan sadece eli sağa sola hareket ettirerek kontrol edebiliyorsunuz.

VERİMLİ VE GÜÇLÜ YENİ MOTOR SEÇENEKLERİ
Benzinli ve dizel motor teknolojisinde ‘downsizing’ akımının yaratıcısı olan Volkswagen, Yeni Golf için bu teknolojinin en ileri temsilcilerini hazırladı. 110 PS’lik maksimum gücünü korurken 1.0 litreye küçülen baz motor, hafiflemenin yanı sıra sürtünme kayıplarını minimuma indirgeyerek verimliliği artırıyor. Daha yüksek güç beklentisi olanlar için ise farklı motor seçenekleri yer alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı