REKLAMI GEÇ

Denizli’den 2 ay uçuş yok

Denizli’den 2 ay uçuş yok

Çardak Hava Üs Komutanlığı’na ait olan pistlerde, 1 Temmuz-31 Ağustos arasında bakım çalışması yapılacağı belirtildi. 2 ay boyunca Çardak Havaalanı’ndan uçuş yapılamayacak.

/ DENİZLİHABER / 26 Haziran 2010 Cumartesi, 17:57

Bu süre içinde THY, Denizli-İstanbul ve Denizli-Ankara seferlerini İzmir Adnan Menderes Havaalanı’ndan yapacak. THY’nin yazılı açıklamasında, “İstanbul’a ve Ankara’ya gitmek isteyenler uçuşlarını İzmir’den gerçekleştirecek. 1 Temmuz’dan itibaren iki ay boyunca Türk Hava Yolları, yolcularını servisle Denizli’den İzmir’e taşıyacak. Servisler, Denizli’den her sabah saat 07.00’de, akşam da saat 17.00’de hareket edecek. İzmir’den Denizli’ye servisler ise sabah 08.30, akşam 21.30 saatlerinde kalkacak” denildi. Servis hizmeti olarak yolculardan 25 lira ücret alınacağı kaydedildi.

Çardak Havaalanı’ndaki bakım nedeniyle, Denizli’den uçuşlar yapılamayacak. Daha önce yedek pisti kullanabileceği açıklanan Borajet’e ise bu uçuşlar için izin verilmedi. Gerekçesi ise yedek pistin uçak iniş ve kalkışları için gerekli donanıma sahip olmaması. Borajet’in Denizli’den uçuşlar düzenlemesi için Vali Erkmen de girişimlerde bulunmuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı