REKLAMI GEÇ

Facebook’ta otomobil galerisi açtı

Facebook’ta otomobil galerisi açtı

Sosyal medya artık hayatımızın her alanında. İnsanların yoğun olarak kullandığı sosyal paylaşım sitelerinden biri olan Facebook’un bu özelliğinden yararlanmak isteyen genç galerici, Facebook’ta oluşturduğu sanal otomobil galerisiyle hem araç satışı, hem de kiralaması yapıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Haziran 2015 Salı, 14:11

Milyonlarca kullanıcıyla dünyanın dört bir yanından insanları buluşturan sosyal paylaşım siteleri, farklı yaratıcı girişimlere de sahne oluyor.

Denizli’de de on binlerce kullanıcısı olan sosyal paylaşım sitelerinden biri olan Facebook’un bu özelliğinden yararlanmak isteyen genç girişimci, aylar önce Facebook’ta bir sanal otomobil galerisi açtı.

Uyguladığı farklı reklam çalışmalarıyla özellikle Denizlilieri kendi sayfasına çekmeyi başaran Nuri Cankalay isimli genç, şimdi sayfa üzerinden ulaştığı insanlara hem otomobil satışı yapıyor hem de kiralaması gerçekleştiriyor. NCK Otomobil markasıyla bir anda yüzlerce müşteriye ulaşan Cankalay, otomobil satışı kadar dönemsel özellikler nedeniyle kiralama işine de yoğun rağbet olduğunu söylüyor.

OTOMOBİL KİRALAMAYA GURBETÇİ İLGİSİ
Gerek ellerinde olan otomobiller gerekse piyasadaki diğer kiralama şirketleriyle yaptığı çözüm ortaklığı sayesinde isteyen her müşteriye arzu ettikleri kalite ve standartta otomobil kiralaması yaptığını dile getiren Cankalay, özellikle yaz tatilini fırsat bilip memleketlerine dönecek olan gurbetçilerin facebook üzerinden kendisine ulaşarak araç kiralaması yaptığını dile getiriyor.

HER MODEL VE MARKA ARACI SATIYORUZ
NCK otomobil olarak her türlü kalite ve markada ikinci el otomobil sattıklarını dile getiren Cankalay, “Madem ki; Denizlililer de Facebook gibi sosyal medya adreslerinde. Biz de insanlara facebook üzerinden ulaşmaya çalışıyoruz. Verimli de oluyor. Facebook üzerinden paylaşımını yaptığımız otomobillerin anında ilgileri bize ulaşıyor. Çoğu kez bu görüşmeler satış anlaşmasıyla son buluyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı