REKLAMI GEÇ

DETKİB yönetiminden DENİB çıkartması

DETKİB yönetiminden DENİB çıkartması

DETKİB Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kocasert, birliğin yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi ziyaret etti. Ziyarette, DETKİB’in adının DENİB’e dönüştürülmesi konusundaki başvurunun acilen hayata geçirilmesi istendi.

/ DENİZLİHABER / 28 Haziran 2010 Pazartesi, 19:10

Denizli Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (DETKİB) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kocasert ve DETKİB Yönetim Kurulu üyeleri, DETKİB’in adının Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) olarak değiştirilmesi için başlattıkları çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde, Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan ve Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf’ı ziyaret ederek bu konuda destek isteyen DETKİB yönetimi, DETKİB’in DENİB’e dönüştürülmesi için girişimlerini hızlandırdı. Bu çeçevede, DETKİB Başkanı Süleyman Kocasert ve DETKİB Yönetim Kurulu üyeleri, TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi ziyaret etti. Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleştirilen ziyarette, TİM Başkanı Büyekekşi’ye, Denizli Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (DETKİB) adının, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) olarak değiştirilmesi konusunda başvurunun, acilen hayata geçirilmesi istendi. Ziyarette, DETKİB’in çalışmaları hakkında da bilgi verildi ve görüş alışverişinde bulunuldu.

DETKİB’in adının, DENİB olarak değiştirilmesi ile birlikte, Denizli’de tüm sektörlerden yapılan ihracat, DENİB’in kayıtlarından geçecek ve bu da Denizli’ye ekonomik anlamda büyük bir güç kazandıracak. DETKİB’in DENİB olması halinde, birlik, Denizli’deki tüm sektörlerde ihracat yapan firmalara hizmet verebilir hale gelecek.

DETKİB Başkanı Kocasert ve beraberindeki heyet, daha sonra, İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı İsmail Gülle ve İTHİB Yönetim Kurulu ile aynı yerde bir araya geldi. DETKİB heyeti İTKİB ile görüşmesinin ardından, İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB)Başkanı Hikmet Tanrıverdi ile makamında görüştü. Ziyaretlerde, gündemde olan konu başlıklarının yanı sıra, özellikle tekstil ve konfeksiyon sektörü başta olmak üzere, ihracatı ilgilendiren gelişmelerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Olumlu bir havada geçen görüşmelerde, hayata geçirilebilecek projeler de gündeme getirildi ve işbirliğinin önemi vurgulandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı