REKLAMI GEÇ

DSMMO’da Ankara telaşı

Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası üyeleri TÜRMOB Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısına katılmak için Ankara’ya gidiyor. Toplantıda, ülke gündemi ve mesleki gelişmeler ile ilgili alınan kararlar, Yönetim Kurulu ve Birlik Delagasyonu’nca Ankara’ya, üst birlik TÜRMOB’a taşınacak.

/ DENİZLİHABER / 18 Ekim 2007 Perşembe, 00:00

Yönetim, denetim, disiplin kurulu üyeleri, birlik d7elegeleri, ilçe temsilcileri ve komisyon başkanlarının katılımı ile oluşan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Genişletilmiş Danışma Meclisi, mesleki gelişmeleri ve ülke gündemini değerlendirmek üzere 16 Ekim Salı günü Saraçoğlu Kasrı’nda bir araya geldi.

Hafta sonu Ankara’da gerçekleşecek TÜRMOB Genel Kurulu için de bir ön hazırlık çalışması niteliği taşıyan toplantıda ortaya çıkan sonuçlar, Yönetim Kurulu ve Birlik Delagasyonu’nca Ankara’ya, üst birlik TÜRMOB’a taşınacak.

20 Ekim 2007 Cumartesi, Başkent Ankara’da gerçekleşecek TÜRMOB Genel Kurulu’nda, Muhasebe Mesleği ile ilgili son gelişmeler, mesleğin geleceği ve ülke gündemi ele alınacak. Toplantıda, Denizli Delagasyonu 50 kişilik bir grupla, Denizli’yi temsil edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı