REKLAMI GEÇ

DSO’DAN PRİM TEŞVİKLERİNİ KULLANIN UYARISI

DSO’DAN PRİM TEŞVİKLERİNİ KULLANIN UYARISI

Denizli Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada kullanılmayan prim teşvikleri için başvuru süresinin 30 Nisan’da sona ereceği uyarısında bulunuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mart 2018 Perşembe, 13:52

1 Nisan’dan itibaren yürürlüğe girecek 5510 sayılı yasanın Ek 17’nci maddesi gereğince işverenlerin kullanmadığı prim teşviki, destek ve indirimlerden yararlanmasının önü açıldı. 1 Nisan’da başlayacak uygulama için 30 Nisan son başvuru süresi olacak.

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci uygulamanın emek yoğun sektörlerden biri olan tekstil sektörü için önemli bir imkan olduğunu söyledi. Sanayicilerin bu durumu dikkate almalarını isteyen Başkan Keçeci; “Özellikle sanayicilerimizin dikkatle incelemesi gereken ve mali müşavirlerine danışması gereken bir konu. Daha önce bir basın bülteni ile konu hakkında değerlendirme yapmıştık ama Denizli Sanayi Odası’nın yapılan son meclisinde konu gündeme gelince tekrar üyelerimize detaylı bir bilgilendirme maili gönderdik” dedi.

Başkan Keçeci işadamlarını danışmanlık firmaları konusunda seçici olmaya da davet ederken; “Danışmanlık firmalarının seçiminde de dikkatli olunmalı. Her işte olduğu gibi bu işte de uzmanına danışmak önemli. İş adamlarımızın gerek danışman şirketlerle görüşme yaparken gerekse sonraki aşamalarda mutlaka mali müşavirleriyle birlikte hareket etmesi gerektiğini hatırlatmak isterim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı