REKLAMI GEÇ

DTO üyelerine 15 milyon TL’lik kredi

DTO üyelerine 15 milyon TL’lik kredi

DTO ile Ziraat Bankası arasında yapılan anlaşma gereği, oda üyeleri toplam 15 milyon lira kredi kullanabilecek. Protokole göre paketin 5 milyon lirası DTO, 10 milyon lirası Ziraat Bankası’ndan karşılanacak. DTO kaynaklarından ayrılan krediden, en fazla 25 bin lira kullanabilecek.

/ DENİZLİHABER / 21 Haziran 2010 Pazartesi, 15:47

Kredi paketi protokolü, Ziraat Bankası Bölge Başkanı Reyhan Ünal ve DTO Başkanı Necdet özer tarafından imzalandı. İmza töreninde konuşan Özer, “Dünya krizinin etkilerini derinden hisseden üyelerimiz için geçen yıl Ziraat Bankamız ile kredi protokol anlaşması yapmıştık. Bu, birçok üyemizin finans sıkıntısını gidermişti. Bu yıl da aynı bankamızla yeni bir anlaşmaya imza atıyoruz. Biz halen üyelerimizin finans yönünden sıkıntıda olduğunun farkındayız.” dedi.
Paketin sadece DTO üyelerine özel olduğunu ifade eden Özer, “İlk etapta bankanın finans desteğini de alarak toplam 15 milyon lirayı üyelerimizin hizmetine sunuyoruz. Bu paketten sonra Ziraat Bankası kaynakları devreye girecektir. Üyelerimizden, kaynaklarımızın elverdiği ölçüde kendilerini destekleyen ve dar zamanlarda yanlarında olan bir odaları olduğunu unutmamalarını diliyoruz.” şeklinde konuştu.
Bölge Başkanı Ünal ise kredi vadesinin en fazla 24 ay olacağını açıkladı. Ünal, Ziraat Bankası’nın kriz dönemlerinde işletmelerin yanında olduğunu, daha önce DTO ile imzalanan 5 milyon liralık knedi protokolünden 400’den fazla işletmenin yararlandığını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı