REKLAMI GEÇ

DTO’nun ödülü Ankara gezisi

DTO’nun ödülü Ankara gezisi

Denizli Ticaret Odası (DTO) tarafından yaptırılan ‘Ticaret Odası Ahi Sinan İlköğretim’ okulunda eğitim gören öğrencilerden 45’i uçakla Ankara’ya günü birlik geziye götürüldü.

/ DENİZLİHABER / 21 Nisan 2010 Çarşamba, 15:22

2009-2010 eğitim öğretim yılında çeşitli yarışmalarda birincilikler kazanan, dereceye giren, yapılan sınavlarda da yüksek puan öğrencilerin gezisi DTO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çetintaş’ın başkanlığında yapıldı. Bağbaşı Mahallesi’ndeki okullarından otobüslerle alınan öğrenciler Çardak Havaalanından Anadolu Jet’in yeni başlayan Ankara seferiyle seyahat etti. Okul Müdürü Nail Oğuz, geziye katılan öğrencilerin başarılı, hiç uçağa binmemiş, bu güne kadarda hiç Ankara’yı görmediklerini söyleyerek, “Okulumuz ticaret odamız tarafından yaptırıldı. 2006-2007 eğitim ve öğretim yılında da hizmete açıldı. Yeni bir okul olmamıza rağmen öğrenci ve öğretmenlerimizin gayreti ile il genelindeki başarılı okulların arası girdik. Okul olarak ta il dışına ilk gezimize çıkıyoruz. DTO tarafından hazırlanan Ankara gezisi, başarılı öğrencilerimiz için iyi bir ödül oldu. Geziye katılan öğrencilerimizin büyük bölümü hayatlarında ilk kez uçağa bindi. İlk kez Ankara’ya geldi. Kusursuz bir programla başkentimizin her yerini gezdik. Bilgi sahibi olduk. Öğrencilerin ilk kez bindikleri uçaktaki heyecanları beni de heyecanlandırdı” dedi.

Anadolu Jet’e destek
DTO olarak her zaman eğitim ve öğretimin yanında olduklarını, özellikle milli eğitimden gelen tüm projelere olumlu yanıt verdiklerini ifade eden DTO Yönetim Kurulu Üyesi ve Heyet Başkanı Murat Çetintaş, “Okulumuz öğrencileri çok başarılı, onları yakından takip ediyoruz. Bu yıl okulumuz bilgi yarışmalarında, proje yarışmalarında ve spor müsabakalarında birincilikler ve dereceler kazandı. Odamızın ismini en güzel şekilde temsil etmeye devam ediyorlar. Kısa bir süre öncede Denizli’den Ankara’ya uçak seferleri tekrar başladı. Uçak seferlerine destek olmak, uçağa binenlerin sayısını arttırmak için kentteki tüm oda ve derneklerle bir bütünlük içerisinde çalışıyoruz. Öğrencilerimizin başkent Ankara gezisin de ulaşımı uçakla sağlamak istedik. İyi de yapmışız. Öğrencilerimizin büyük bölümü hayatlarında ilk kez uçağa binmiş oldu. Bende onların heyecanlarını ve mutluluklarını görünce çocukluk yıllarımı hatırladım. Okulumuzun ve öğrencilerimizin başarıları devam ettiği sürece bu tür geziler organize etmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkenti baştan sona gezdiler
Denizli Ticaret Odası Ahi Sinan İlköğretim Okulu öğrencilerinin Ankara gezisi Ankara Kalesi’ni ziyaretle başladı. Anadolu Medeniyetler Müzesi’ni de gezen öğrenciler daha sonra Anıtkabir’i ziyaret etti. Anıtkabir Müzesi ve kuleleri gezen öğrenciler daha sonra Atatürk Orman Çiftliğini ve hayvanat bahçesini gezdi. Sincan’daki Avrupa’nın en büyük parkı ‘Harikalar Diyarını’ da gezen ve oyuncaklarla gönüllerinde oynayan öğrenciler Kızılay’daki akşam yemeğinin ardından uçakla Çardak’a geldi. Gezide öğrencilere Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Başgün, Rehber Öğretmen Hasan Kavas ve Türkçe Öğretmeni Hatice Tercan da eşlik etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı