REKLAMI GEÇ

DUBAİ’DEN DENİZLİ’YE

DUBAİ’DEN DENİZLİ’YE

Dubai merkezli Al Dhaheri Capital Investment Group (ADCI) firması, Bozkurt ve Acıpayam’da hayvancılık sektörüne yatırım yapacak. Firma yetkilileri Vali Şükrü Kocatepe’yi makamında ziyaret ederek yatırım hakkında bilgiler verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ekim 2015 Salı, 14:11

Al Dhaheri Capital Investment Group (ADCI) yetkilileri Zed Y. Ayesh ve Hamad Al Dhaheri ile firmayı Denizli’ye davet eden Güney Ege Kalkınma Ajansı yetkilileri, yatırımla ilgili Vali Kocatepe’ye bilgi verdi.

Hamad Al Dhaheri, planladıkları yatırım alanı ile ilgili Denizli’de kalifiye insan gücünün bulunmasının ve her kesimden destek almalarının Denizli’yi seçmelerinde önemli rol oynadığını belirterek, “Acıpayam ve Bozkurt’ta belirlediğimiz parsellerin şirketimize devrini bekliyoruz. Devir işleminden sonra hemen harekete geçeceğiz. Entegre tesiste 250-300 kişi istihdam edilecek” dedi.

Vali Kocatepe ise, “Devletin verdiği hibe desteklerin yanında Avrupa fonlarından gelen hibe desteği ve sıfır faizli kredi destekleri ile hayvancılık ile uğraşan Denizli ve bölgedeki çiftçilerimiz ilimizde önemli yatırımlar yapıyor. Dubaili firmanın yapacağı yatırım da sektörün gelişmesi için önem arz ediyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı