REKLAMI GEÇ

Ecrimisil borçlarına taksit imkanı

Ecrimisil borçlarına taksit imkanı

Hazineden arazisi kullananlardan alınan ‘Ecrimisil’ borçlarına, borçluların 30 Nisan’a kadar defterdarlıklar ya da mal müdürlüklerine başvurmaları halinde, taksit yapılacak.

/ DENİZLİHABER / 15 Nisan 2008 Salı, 00:00

Ecrimisil (Hazine arazilerini kullananlardan alınan bedel) borcu bulunanlar, 30 Nisan 2008 tarihine kadar başvurularını yaptıkları takdirde, 18 eşit taksitte ve 18 ayda borçlarını ödeyebilecekler.

Denizli Defterdarı Mehmet Özefe, hazinenin özel mülkiyetinde veya devletin hüküm ve tasarrufu altında bulunan taşınmazların kullanılması nedeniyle 01.07.2007 tarihinden önce kullanıcısından ecrimisil istenile,27.02.2008 tarihi itibari ile ödenmemiş olan ecrimisil borçları ile kısmen ödenmiş ecrimisil borçlarının yeniden tespit edileceğini söyledi. Ecrimisil borçlarının 18 ayda, 18 eşit taksit halinde ödenmesi imkanı getirildiğini belirten Özefe, “Vatandaşlarımız, ecrimisil borçlarına yapılan taksit imkanından, 30 Nisan 2008 günü mesai bitimine kadar defterdarlık ya da mal müdürlüklerinden alacakları dilekçe ile Denizli Defterdarlığı’na ya da ilçedeki mal müdürlüklerine başvurmaları halinde yararlanabilecekler” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı