REKLAMI GEÇ

Ekonomi Bakanlığı’nın kurmaylarına Denizli talimatı

Ekonomi Bakanlığı’nın kurmaylarına Denizli talimatı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, beraberinde Eximbank’ın Denizli Genel Müdürü Adnan Yıldırım’ın yanı sıra bakanlık bünyesinde Denizli iş dünyasıyla doğrudan ya da dolaylı ilintili 7 genel müdürünü de Denizli’ye taşıyor. Pazar günü Anemon Otel’de Ekonomi 2018 Vizyon Toplantısı’nda Bakan Zeybekci ile birlikte hazır bulunacak genel müdürler Denizlili işadamlarının soru ve sorunlarını bire bir talepleri değerlendirecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ocak 2018 Perşembe, 17:47

İlki geçtiğimiz yıl yapılan ve iş dünyasından olumlu tepki alan Ekonomi Bakanlığı iş dünyası buluşması bu kez Ekonomi 2018 Vizyon Toplantısı başlığı altında düzenleniyor. Denizli Platformu adına sekretaryasını Denizli Ticaret Odası’nın üstlendiği önemli zirve için Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, kenti doğrudan veya dolaylı ilgilendiren tüm kurmaylarını Denizli’ye getiriyor.

YILDIRIM DA HAZIR BULUNACAK
Pazar günü Anemon Otel’de gerçekleştirilecek olan toplantıyla çoğu ihracat tabanlı çalışan iş dünyası ile Ekonomi Bakanlığı’nın üst düzey bürokratları bir araya gelecek. Toplantıda Eximbank’ın Denizlili Genel Müdürü Adnan Yıldırım da hazır bulunacak.

KURMAYLARA DENİZLİ TALİMATI!
Ekonomi Bakanı Zeybekci ayrıca İhracat Genel Müdürü Volkan Ağar, İthalat Genel Müdürü Ahmet Erkan Çetinkayış, Anlaşmalar Genel Müdürü Mehmet Işkın, Ekonomik Araştırmalar ve Değerlendirme Genel Müdürü Arzu Yılmaz, Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürü Mehmet Yurdal Şahin, Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü Zafer Soylu ile Serbest Bölgeler Yurtdışı Yatırım ve Hizmetler Genel Müdürü Uğur Öztürk’e de Denizli’deki iş dünyası buluşması toplantısına katılma talimatı verdi. Söz konusu genel müdürler hem iş dünyasını Türkiye’nin 2018 yılındaki vizyonu konusunda bilgilendirecek, hem yeni düzenlemeler hakkında bilgi aktaracak hem de bakanlığı ilgilendiren konularda iş dünyasının soru, sorun ve önerilerine kulak verecek.

ERDOĞAN “DENİZLİ İÇİN ŞANS”
Denizli Platformu Dönem Sözcüsü ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, toplantının yüzlerce işadamı ile ekonomi bürokratlarını bir araya getirmesi açısından önem taşıdığının altını çizdi.

Toplantının Denizli için bir şans olduğunu vurgulayan Erdoğan, “Denizli Platformu ve Denizli Ticaret Odası olarak, Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci ile şehrimizdeki iş dünyasından yüzlerce ismi buluşturacağımız toplantıda, geride bıraktığımız yılın değerlendirmesini yapma imkanı bulacağız. Türkiye’nin ekonomi ve ihracattaki başarısının altında yatan unsurları mercek altına alıp, başarı hikayemizin 2018’de de devam etmesi için neler yapılabileceğine bakacağız. Bizzat hemşerilerimizin, Denizli’mizin iş dünyası ve yatırımlarına yönelik istek ve beklentilerini de dillendirebileceği organizasyonumuzun hem bürokratların hem de platformda yer alan kurum ve kuruluşların üyelerinin ufkunu genişleteceğine inanıyorum. Varsa sorunları aşmamızda ve işlerin daha iyi olması yolunda gerekli planlamanın yapılmasında da büyük katkı sağlayacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı