REKLAMI GEÇ

Esrarengiz vergi rekortmenleri onlarmış!

Esrarengiz vergi rekortmenleri onlarmış!

Denizli’de 2013 yılı kurumlar vergisinin 2 ve 3. Sıradaki rekortmenleri ile gelir vergisinin ilk sırasındaki rekortmenler isimlerinin açıklanmasını istemişti. O rekortmenlerin kimler olduğu bugün valilikte düzenlenen ödül töreni ile ortaya çıktı. Onlar Bereket Enerji ve AYDEM’in ortakları Ceyhan Saldanlı ile Ali Yağlı idi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 21 Şubat 2015 Cumartesi, 16:48

Denizli’de 2013 yılı kurumlar ve gelir vergisi rekortmenleri Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katıldığı törenle ödüllendirildi. Vergi rekortmenleri geçen yıl Haziran ayında Denizli Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından ilan edilmiş, ancak kurumlar vergisinin 2 ve 3. sıradaki rekortmenleri ile gelir vergisinde ilk iki sıradaki isimler kamuoyuna açıklanmamıştı.

O isimler bugün düzenlenen ödül töreni ile ortaya çıktı. Denizli Çimento’nun birinci olduğu kurumlar vergisi rekortmenleri sıralamasında ikinci sırada Bereket Enerji Üretim A.Ş. üçüncü sırada ise AYDEM Elektrik vardı. Ceyhan Saldanlı ile Ali Yağlı’nın ortağı olduğu Bereket Enerji ve AYDEM kurumlar vergisinde 2 ve 3. sırada yer alırken, iki ortak gelir vergisinde de ilk sırayı kaptırmadı.

ic-5

Hem kurumlar vergisi, hem de gelir vergisinin esrarengiz rekortmenleri de bu ödül töreni ile ortaya çıkmış oldu. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin rekortmenleri ödüllendirdiği törene Saldanlı ve Yağlı katılamadı. Kurumlar Vergisi birinci Denizli Çimento’nun ödülünü Genel Müdür Ünal Öner ve Muhasebe Müdürü Göver Sevüktekin, Bereket Enerji ve AYDEM’in ödülünü ise Genel Müdür Mesut Güzel aldı.

Gelir Vergisi’nde ise Saldanlı ve Yağlı’nın adına ödülü Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Saldanlı aldı. Gelir vergisi üçüncüsü Muammer Özdemir’in ödülü ise oğlu Yavuz Özdemir’e verildi.

Yorumlar

basicman   -  Bağlantı 21 Şubat 2015, 23:03

gerçek vergi rekortmeni, gelirine oranla ödediği rakam ın büyüklüğü ile ölçülür…

volkan abay   -  Bağlantı 21 Şubat 2015, 21:12

Ahh ahhh bide işlemler resmi olmasa yani noterler gibi herşey belgeli olmasa bakın bakalım kaçıncı sırada olurlardı?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı