REKLAMI GEÇ

Yıldırım ve Gergerli Denizli’ye geliyor

Yıldırım ve Gergerli Denizli’ye geliyor

Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım ve Kredi Garanti Fonu Genel Müdürü İsmet Gergerli Denizli’ye geliyor. Yıldırım ve Gergerli, Eximbank kredileri ile ihracatçılara yönelik finans kaynakları hakkında bilgiler verecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Şubat 2017 Salı, 14:58

Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım ve Kredi Garanti Fonu Genel Müdürü İsmet Gergerli, Denizli Sanayici, Tüccar ve İş Adamları Platformu tarafından organize edilen seminere katılmak üzere Denizli’ye geliyor.

9 Şubat Perşembe günü saat 13.30’da Denizli Anemon Otel’de düzenlenecek toplantıya katılacak olan Yıldırım ve Gergerli, yeni Eximbank kredileri ile ihracatçılara yönelik finans kaynaklarını anlatacak.

Denizli Sanayici, Tüccar ve İşadamları Platformu Dönem Sözcüsü Süleyman Kocasert, küresel ekonomide yaşanan gelişmelerin, finansman kaynaklarına erişimi her geçen gün zorlaştırdığını belirterek, “KOBİ’lerin farklı pazarlarda rekabet edebilmeleri ve küresel birer oyuncu haline gelebilmeleri adına ihracat kredileri son derece önemli bir rol oynamaktadır. Söz konusu seminerde, ihracatçıya sağlanan finansman destekleri ve finansmana erişim konularındaki düzenlemeler ayrıntılarıyla ele alınacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı