REKLAMI GEÇ

Fabrikada İtalyan ve Fransız mutfağından tatlılar

Fabrikada İtalyan ve Fransız mutfağından tatlılar

Denizli’nin önde gelen tabldot yemek firmalarından Grandberk, İtalyan ve Fransız mutfağını fabrikaya taşıyıp adeta bir tatlı şöleni sundu. Türk mutfağı ile İtalyan ve Fransız mutfaklarını buluşturan Grandberk Tabldot, Menderes Tekstil çalışanlarına tatlı ziyafeti çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Aralık 2015 Cumartesi, 12:25

Grandberk Tabldot ,“Tatlı Günü” adı altında düzenlediği etkinliğin ikincisini bu yıl da Sarayköy’deki Menderes Tekstil’de gerçekleştirdi. Türk, Fransız ve İtalyan mutfağının buluştuğu tatlı şöleninde 9 çeşit tatlı tekstil çalışanlarına ikram edildi.

denizli-grand-tabldot-tatli-ikrami-ic-2

AÇIK BÜFE SUNUM
Menderes Tekstil’in yemekhanesindeki açık büfeyle çikolata soslu browni, revani, Meksika revanisi, kazandibi, tramisu, padişah lokumu, krem brulle, kayısı topları ve kahveli panna cotta isimli tatlılar çalışanların beğenisine sunuldu.

denizli-grand-tabldot-tatli-ikrami-ic-6

19 SAATTE HAZIRLANDI
Grandberk Tabldot Genel Müdürü Raşit Ağaoğlu, Türk, İtalyan ve Fransız mutfağından örneklerin yer aldığı 9 çeşit tatlının 12 kişiden oluşan ekibin 19 saatlik çalışmasıyla hazırlandığını, servis hizmetinde ise 28 kişinin görev aldığını söyledi.

denizli-grand-tabldot-tatli-ikrami-ic-3

Tatlıların 6 bin işçiye sunulacak miktarda hazırlandığını ifade eden Ağaoğlu, “Yemek verdiğimiz fabrikalarda işçilerin motivasyonunu arttırmak için bu etkinliği düzenliyoruz. Tatlı şölenimizde farklı mutfaklardan örnekler sunuyoruz. Bu tür düzenlemelerimiz önümüzdeki dönemde de sürecek” dedi.

denizli-grand-tabldot-tatli-ikrami-ic

ÇALIŞANLAR MEMNUN
Menderes Tekstil çalışanları ise daha öncede yapılan tatlı şöleninden büyük keyif aldıklarını dile getirdi. Recep Çalışkan, farklı mutfaklardan sunumları tatmaktan mutlu olduklarını söyleyerek, uygulamanın devamını diledi.

Çetin Çopuk da İtalyan ve Fransız mutfağı hep anlatılanlardan duyduğunu kaydederek, “Bize bugün sunulan tatlıydı. Dokuz ayrı tatlı çeşidinin açık büfe hizmetiyle verilmesi güzel bir hizmet. Emeği geçenlere ve bizlere farklı lezzetleri tattıranlara teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

denizli-grand-tabldot-tatli-ikrami-ic-1

Menderes Tekstil Müşteri Temsilcisi İlknur Ağaoğlu da, bu tür uygulamaların çalışanları motive ettiğini söyleyerek, “Değişiklik her zaman güzel oluyor. İşçilerimizden aldığımız yorumlar da çok hoşumuza gidiyor. Herkes memnuniyetini dile getiriyor” ifadesini kullandı.

denizli-grand-tabldot-tatli-ikrami-ic-515 YILDIR GRANDBERK TABLDOT
Menderes Tekstil İnsan Kaynakları Müdürü Mehmet Alptekin ise, 15 yıldır Grandberk Tabldot ile çalıştıklarını, 4 bin 500 fabrika personelinin yemeklerden memnun olduğunu dile getirerek, “İşçilerimizin çalışma ortamı olduğu kadar yemeklerini de yakından takip ediyoruz. Geçen yıl arkadaşlar tatlı günü yapmak istemiş ve Menderes Tekstil’i seçmişlerdi. Bu sene de bizi tercih ettiler. Tatlı şölenini birlikte yapmaktan biz gururluyuz. Bu uygulama aynı zamanda işçilerimize değer verdiğimiz göstergelerinden birisidir. Tatlı ikramı  vardiya da devam edecek. Grant tabldot tüm çalışanlara ve organize edenlere şirket ve çalışanlar adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı