REKLAMI GEÇ

Fiat Egea 21-22 Kasım’da Yön Otomotiv showroomlarında

Fiat Egea 21-22 Kasım’da Yön Otomotiv showroomlarında

Egea’yı Denizli, Fethiye ve Bodrum’da müşterileri ile buluşturabilmek için “Çok Mu Çekiciyiz” isimli Türkiye’ de benzeri görülmemiş bir lansman projesi hazırlayan Yön Otomotiv, finali bu hafta sonu showroomlarında yapıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Kasım 2015 Cuma, 16:27

Yön Otomotiv pazarlama ve organizasyon ekibinin, yaklaşık iki aydır 14 ayrı proje üzerinde çalışması sonucu ortaya çıkan “Çok Mu Çekiciyiz” isimli Egea Lansman projesinde, otomobil severler için 8 Egea mankeni; Denizli, Fethiye, Bodrum, Uşak, Milas, Ortaca, Dalaman, Köyceğiz, Marmaris ve Datça’da müşterileri adreslerinde ziyaret ederek, Egea ile buluşturdu.

denizli-bati-otomotiv-cok-mu-cekeceyiz-lasman-ic-4

EGEA MANKENLERİ 1.900 MÜŞTERİ ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Projenin ismi, 6 kişilik senaryo ekibinin Yeni Fiat Egea’ yı görür görmez söylediği “çok çekici bir otomobil olmuş” sözleri ile ortaya çıktı. Kampanya hazırlık sürecinde 17 kişilik organizasyon ekibi, Yeni Fiat Egea için üstün performans sergiledi. Toplamda 1.900’e yakın müşteri ziyareti gerçekleştiren Egea mankenleri, bu ziyaretlerde Egea’yı müşterilere tanıtıp, test sürüşleri yaptırdı ve kendilerinin de yer alacağı 21-22 Kasım’da Yön Otomotiv Showroomları’nda gerçekleştirilecek lansman için davetiye dağıttı.

denizli-bati-otomotiv-cok-mu-cekeceyiz-lasman-ic

LANSMAN PROGRAMI
Bu hafta sonu yapacağı lansman ile ezber bozmaya hazırlanan Fiat Yön Otomotiv, showroomlarında Egea modelini adeta bir şenlik havasında otomobil severler ile buluşturacak. Saat 10.00 -17.00 arasında gerçekleştirilecek Egea lansmanının konukları, özenle hazırlanmış birbirinden nefis 14 çeşit ikramları tadabilecek, dev LCD ekranlarda Egea mankenlerinin müşteri ziyaretlerinde sosyal sorumluluk kapsamında çekilen çocuk buluşmalarından kareler izlenebilecek, profesyonel DJ’ler müzik dolu dakikalar yaşatacak.

denizli-bati-otomotiv-cok-mu-cekeceyiz-lasman-ic-6

Ayrıca Egea mankenlerinin konuklara eşlik edeceği test sürüşleri gerçekleştirilecek. Bu sürüşler sırasında Egea modeli ile ilgili detaylı bilgi sunulacak. Bu kadarla da yetinmeyen Yön Otomotiv, lansmanda sürpriz hediye ve animasyonlar ile de konuklarına enfes bir hafta sonu yaşatacak.

denizli-bati-otomotiv-cok-mu-cekeceyiz-lasman-ic-5

YÖN OTOMOTİV BU ADRESLERDE
Yön Otomotiv’in Egea’nın Denizli lansmanı Ankara Asfaltı Üzeri 4. Km Ada Çorapları Karşısı, Fethiye lansmanı Karaçulha Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 43 ve Bodrum lansmanı Atatürk Bulvarı No: 230 Konacık adreslerinde gerçekleştirilecek.

Lansmanı yapılacak Fiat Egea, 49 bin 900 TL’den başlayan ulaşılabilir anahtar teslim fiyatıyla da dikkat çekiyor. Fiat Egea’nın satışına ilk etapta 1,4 litre 95 HP benzinli, 1,3 litre 95 ve 1,6 litre 120 HP Multijet motor seçenekleri ile başlanacak.

denizli-bati-otomotiv-cok-mu-cekeceyiz-lasman-ic-7

3 ZENGİN DONANIM SEÇENEĞİ!
Easy, Urban ve Lounge adı verilen 3 donanım paketiyle müşterilerinin beğenisine sunulacak Fiat Egea, giriş versiyonundan itibaren tüketicinin ihtiyaçlarına tam cevap verebilecek kadar zengin donanımıyla ayrıca dikkat çekiyor. Giriş seviyesini temsil eden Easy donanım paketinde; krom kapı kolları, 16 inç sac jantlar, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, elektrikli ön ve arka camlar, Uconnect Radio/MP3 Çalar, USB/AUX girişi, çok fonksiyonlu direksiyon, ön hava yastıkları, ABS, Elektronik Stabilite Programı (ESP), Yokuş Kalkış Destek Sistemi gibi donanımlar yer alıyor.

denizli-bati-otomotiv-cok-mu-cekeceyiz-lasman-ic-1

Bir üst donanım paketi olan Urban ise Fiat Egea’yı tam anlamıyla dolu dolu bir aile otomobili haline getiriyor. Krom ön ızgara, 16 inçlik alaşımlı jantlar, sis farları, deri direksiyon simidi ve vites topuzu, otomatik klima, hız sabitleme sistemi, park sensörü, Uconnect 5 inçlik dokunmatik ekran, 3,5 inçlik TFT yol bilgisayarı ekranıyla yan ve perde hava yastıkları gibi unsurlar bu donanım seviyesinde standart olarak yer alıyor.

denizli-bati-otomotiv-cok-mu-cekeceyiz-lasman-ic-3

Fiat Egea’nın en üst donanım paketi olan Lounge ise adeta otomobil severlerin tabiriyle full’ün full’ü bir donanım seviyesine sahip olarak müşterilerin karşısına çıkıyor. Fiat Egea’nın Lounge donanım seviyesinde; Urban donanım seviyesine ek olarak 17 inçlik alaşımlı jantlar, krom bagaj ve cam altı çıtası, elektrokromik iç dikiz aynası, far/yağmur sensörü, elektrikli bel destek ayarlı sürücü koltuğu, arka kolçak, navigasyon ve geri görüş kamerası gibi unsurlar yer alıyor.

denizli-bati-otomotiv-cok-mu-cekeceyiz-lasman-ic-2
4 bin 532 mm uzunluğa, 1.792 mm genişliğe, 1.497 mm yüksekliğe sahip Fiat Egea, Tofaş tarafından geliştirilen 356 kodlu esnek ve modern platformunun sunduğu 2 bin 636 mm’lik aks mesafesiyle küçük sınıf sedanların üzerinde, kompakt sınıf sedanlarla ise rekabet eden boyutlara sahip olmasıyla ön plana çıkıyor. 520 litrelik bagaj hacmi sunan sedan Fiat Egea, 5 yetişkinle birlikte bagajlarını da taşıyacak geniş alanı sunabiliyor. Fiat Egea, yüzde 80’e varan yüksek dayanımlı çelik kullanımı ve bütünsel gövde tasarımı sayesinde mükemmel bir sürüş dinamiğine sahip. Bu sayede yüksek gövde rijiditesi ve çarpışma performansına rağmen düşük bir ağırlığa sahip olan Fiat Egea, mükemmel bir sürüş konforu da sağlıyor.

Türkiye’nin en çok satan aracı tahtına şimdiden aday olan Fiat Egea ile buluşmak isteyenler, Yön Otomotiv Denizli, Fethiye ve Bodrum Showroomları’nda bu hafta sonu gerçekleştirilecek muhteşem etkinliğe davet edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı