REKLAMI GEÇ

Fiat Egea çok çekici

Fiat Egea çok çekici

Türkiye’nin yüzde yüz yerli otomobili Fiat Egea, Denizli Yön Otomotiv’de tanıtıma çıkıyor. “Geliyoruz”, “Çok mu çekiciyiz” sloganları ile yola çıkan Fiat Egea’yı, 8 Egea kızı tanıtacak. Özel hazırlanan Fiat Egea ve Egea kızları Denizli’yi turluyor, tüm vatandaşları 21-22 Kasım’da gerçekleştirilecek lansmana davet ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Kasım 2015 Çarşamba, 13:59

Otomotiv tutkunlarının uzun zamandır dört gözle beklediği Türkiye’nin yüzde yüz yerli ilk otomobili Fiat Egea, Denizli sokaklarında. “Geliyoruz”, “Çok mu Çekiciyiz” sloganları ile yola çıkan Fiat Egea, 21-22 Kasım’da gerçekleştirilecek lansman için hazırlandı. 

denizli-bati-otomotiv-ic

Fethiye ve Bodrum ve Denizli’de daha önce benzeri görülmemiş bir lansman projesi ile otomotiv tutkunlarıyla buluşacak olan Fiat Egea’yı, 8 Egea kızı tanıtacak.

EGEA KIZLARINDAN DAVET
Egea kızları, Yön Otomotiv’in Denizli, Fethiye ve Bodrum’daki showroomlarında 21-22 Kasım tarihlerindeki lansmanlarına tüm otomotiv tutkunlarını davet ediyor. Otomotiv tutkunları, lansmanda Fiat Egea’yı test etme imkanı da bulabilecekler.

Yön Otomotiv Genel Müdürü Osman Okan Manisalı, Egea’yı otomotiv tutkunlarıyla buluşturmak için organizasyon ekibiyle birlikte yaklaşık 45 gündür 14 ayrı proje üzerinde çalışıldığını belirterek, “Otomobil severler için Denizli, Fethiye ve Bodrum’da daha önce benzeri yapılmamış lansman projemizde Egea ve Egea Kızları ile otomotiv tutkunlarını yerlerinde ziyaret ediyoruz. Projemizin ismi için 6 kişilik senaryo ekibinin Yeni Fiat Egea’yı görür görmez söylediği, “çok çekici bir otomobil olmuş” sözleri ile oluştu. Kampanya hazırlık sürecinde 17 kişilik organizasyon ekibi Yeni Fiat Egea için üstün performans gösterdi. 8 Egea kızı ve başrolde dört Egea aracımız, bu etkinlik ile Denizlilerle buluştu” dedi.

EZBER BOZMAK İÇİN GELDİ
Yeni Fiat Egea’nın ezber bozmak için geldiğini söyleyen Manisalı, “Güçlü İtalyan tasarımı, geniş iç hacim, konfor, güvenlik ve performans özelliklerinin tamamının buluştuğu Yeni Fiat Egea ezberleri bozacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı