REKLAMI GEÇ

Garaj akademisi kuruluyor

Garaj akademisi kuruluyor

Makina Sanayici İşadamları Derneği öncülüğünde, Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde ‘Garaj Akademi’ kurularak, yeni üretim teknikleri ve bilimsel projeler hakkında çalışma yürütülecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ekim 2017 Cuma, 18:30

 

MAKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı’nın ev sahipliği yaptığı, AK Parti İl Başkanı ve MAKSİAD üyesi Necip Filiz’in başkanlık ettiği toplantıya Denizli’de faaliyet gösteren meslek lisesi ve çıraklık eğitim merkezi müdürleri, PAÜ Mühendislik Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nazım Usta, Prof. Dr. Mehmet Orhan, Prof. Dr. Numan Bektaş ve Denizli Meslek Yüksek Okulu’ndan öğretim görevlisi Ömer Dican katıldı.

MAKSİAD’da gerçekleştirilen toplantıda Denizli’de mesleki eğitim konusunda sorunların konuşulmasının yanı sıra, somut çözüm önerileri getirildi, belirli aralıklarla yinelenmesine karar verildi, mesleki eğitimin farkındalığı ve mesleki eğitim veren kurumların cazibe merkezi haline gelmesi için bir yol haritası çizildi. Okul aile birlikleri, okul idareleri ve öğrencilerle doğrudan iletişim ağının oluşturulması adına çalışmalar yürütülmesi benimsendi.

Ayrıca, Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde Garaj Akademisi kurularak, akademisyenlerle sanayicilerin, öğrencilerle, teknik personelin buluşarak, yeni ve verimli çalışmalar, projeler geliştireceği bir platform oluşturulması kararı alındı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı