REKLAMI GEÇ

GEKA, Güney Ege’yi uluslararası fuarlara taşıyacak

GEKA, Güney Ege’yi uluslararası fuarlara taşıyacak

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA), Denizli, Aydın ve Muğla’nın turizm ve gıda sektörlerindeki değerlerini uluslararası fuarlara taşımaya hazırlanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2016 Salı, 13:58

GEKA’nın 82’nci yönetim kurulu toplantısı Aydın’ın Kuşadası ilçesinde gerçekleştirildi. Toplantıya GEKA Yönetim Kurulu Başkanı Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, yönetim kurulu üyeleri Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Muğla Valisi Amir Çiçek, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin ve Genel Sekreter Süleyman Alata katıldı.

Vali Şükrü Kocatepe, bu toplantıda ajansın son bir ayda gerçekleştirdiği faaliyetleri gözden geçireceklerini ve önümüzdeki dönemde yapılması planlanan proje ve etkinlikleri görüşeceklerini söyledi.

Güney Ege Bölgesi’nin turizm ve gıda sektörlerindeki iş ve yatırım imkanlarını tanıtmak üzere önümüzdeki yıl katılım sağlanacak fuarlar ile ilgili karar alacaklarını da belirten Kocatepe, yurt içinde Antalya Yörex Yöresel Ürünler, EMİTT İstanbul, Travel Turkey İzmir ve Avrasya Boat Show fuarlarına, yurt dışında Köln’de gerçekleştirilecek Anuga Gıda Fuarı, ITB Berlin Turizm Fuarı, Londra Turizm Fuarı, Dubai Turizm Fuarı ve Pekin Uluslararası Turizm Fuarı’na katılmayı planladıklarını ifade etti.

Kocatepe, bölgenin ulusal ve uluslararası arenadaki tanıtımı amacıyla 2-6 Haziran tarihleri arasında İzmir Kalkınma Ajansı ile birlikte İtalyan basın mensuplarına yönelik İzmir ve Güney Ege turu düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı