REKLAMI GEÇ

GEKA Kalkınma Kurulu’nda nöbet değişimi

GEKA Kalkınma Kurulu’nda nöbet değişimi

Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA) danışma organı olan Kalkınma Kurulu’nun başkanlığına Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Aralık 2014 Cuma, 11:06

Bölgedeki kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör, sivil toplum kuruluşları, üniversiteler ve yerel yönetimler arasında işbirliğini geliştirmek ve ajansı yönlendirmek üzere faaliyet gösteren GEKA Kalkınma Kurulu’nun 12. olağan toplantısı Karahayıt’ta gerçekleştirildi.

GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, bölge kalkınmasına yön veren çalışmalarda Kalkınma Kurulu ile ortak hareket etmeye önem verdiklerini söyledi. Alata, “Yaşam kalitesi yüksek, yeniliğe dayalı üreten, doğasını koruyan, küresel turizm odağı Güney Ege’ye erişme yolunda tarımdan turizme, çevreden yeniliğe pek çok alanda atılması gereken adımları hep birlikte attık. Bundan sonra da paydaşlarımızla ortak hareket etme misyonuyla bölge kalkınmasına beraber yön vereceğiz” dedi.

Daha sonra Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’nın iki yıllık görev süresinin dolması nedeniyle kurul başkanı, başkan vekili ve katip üyeler seçimine geçildi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, GEKA Kalkınma Kurulu’nun yeni başkanı oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı