REKLAMI GEÇ

GEKA’dan 14 projeye daha destek çıktı

GEKA’dan 14 projeye daha destek çıktı

Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA), 2014’te destek sağladığı proje sayısı 30’a, destek bütçesi de 2.2 milyon liraya çıkarıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Aralık 2014 Cuma, 09:36

GEKA Yönetim Kurulu toplantısı, Aydın Valisi Erol Ayyıldız başkanlığında Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Muğla Valisi Amir Çiçek, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Muğla Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Bülent Karakuş ve GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata’nın katılımıyla Denizli Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

GEKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Aydın Valisi Erol Ayyıldız’ın açılış konuşmasının ardından GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata son bir aylık dönemde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında yönetim kurulu üyelerine bilgi verdi.

Toplantıda, kamu kurum ve kuruluşları ile kar amacı gütmeyen kuruluşların Güney Ege Bölgesi’nde kritik öneme sahip araştırma, planlama, fizibilite gibi çalışmalarının desteklendiği “Doğrudan Faaliyet Desteği Programı”na yapılan proje başvuruları da görüşüldü.

Daha önce 1 milyon liradan 2 milyon liraya çıkarılan 2014 yılı doğrudan faaliyet desteği bütçesi, bir kez daha artırıldı. Bütçe 2.2 milyon liraya yükseltilirken, 14 yeni projenin daha desteklenmesi kararı alındı. Böylece yıl içinde destek alan proje sayısı 16’dan 30’a çıktı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı