REKLAMI GEÇ

GETİAD’da Süt dönemi

Necdet Özer’in, DTO başkanı seçilmesi sonrası, GETİAD’daki görevini bırakması ile boşalan başkanlık görevine, 2 yıldır derneğin yönetim kurulunda görev yapan Ali Süt getirildi.

/ DENİZLİHABER / 9 Ağustos 2007 Perşembe, 00:00

Genç Tüccarlar ve İşadamları Derneği’nde, başkan değişti. Denizli Ticaret Odası’nda, başkan yardımcılığından başkanlık görevine getirilen Necdet Özer’in, GETİAD’daki görevinden istifa etmesi sonrası, kendi arasında seçim yapan GETİAD Yönetim Kurulu, Ali Süt’ü oy birliği ile başkanlığa seçti. GETİAD’ın başkanlık devir teslim töreni Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde yapıldı.

GETİAD Başkan Yardımcısı Hüseyin Moralıoğlu, genç işadamlarının bundan sonra yönetimde olacağını belirterek, 1972 doğumlu Ali Süt’ü başkan seçtiklerini ve Necdet Özer’in de GETİAD üyesi olarak kalacağını söyledi. GETİAD’ın eski, DTO’nun yeni başkanı Necdet Özer, “Bu bir bayrak yarışı. GETİAD 20 kişilik idealist bir grup tarafından 1993’te kuruldu. Bugüne kadar başarılı faaliyetlerde bulunan GETİAD, 2004 yılında ESİDEF’in kuruluşunda kurucu üye olarak yer aldı ve bölgesel faaliyetlere başladı. 2005’te TUSKON’un kuruluşunda yine kurucu üye olarak bulunan GEİTAD, 9 bin 800 üyeye sahip TUSKON ile birlikte ulusal ve uluslar arası alanda da kendini gösterdi. 2000 yılında üye olduğum GETİAD’da, 2002 yılında başkan seçildim. 3 dönem-6 yıl başkanlık yaptım. Genç ve dinamik bir arkadaşa bayrağı teslim etmek gurur verici. Perde arkasındaki arkadaşlarımızın gayretleri ile başarılı çalışmalara imza attık. Şartlar, bizi buraya getirdi. Benden sonraki arkadaşlarımın bayrağı daha ileriye taşıyacağına eminim” diye konuştu. GETİAD Yönetim Kurulu tarafından oy birliği ile başkanlığa seçilen Süzer Tekstil’in sahibi Ali Süt, 2 yıldır GETİAD Yönetim Kurulu’nda çalıştığını belirterek, “2 yıldır GETİAD okulunda okuyorum da denebilir. Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. ESİDEF ve TUSKON ile birlikte sivil toplum örgütlerinin istek ve haklarını takip edeceğimize ve bayrağı daha ileriye götüreceğimize söz veriyoruz” dedi. Süt, GETİAD’da 1.5 yıl sonra yapılacak olan genel kurula kadar başkanlık görevini sürdürecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı