REKLAMI GEÇ

Grand Berk, her gün 40 bin kişiye yemek hazırlıyor

Grand Berk, her gün 40 bin kişiye yemek hazırlıyor

Denizli’nin tabldotta lider kurumu Grand Berk, Denizli, Aydın ve Balıkesir’in ardından Isparta pazarına da girerek, günlük yemek üretim kapasitesini 40 bin kişiye ulaştırdı. 650 çalışanıyla firma, bölgenin gıda sektöründeki en önemli firmalarından biri haline geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Kasım 2016 Pazartesi, 13:23

Denizli’de sektörünün hem köklü geçmişiyle tecrübeli, hem de iş hacmiyle öncü kurumlarından biri olan Grand Berk Yemek, 2016 yılında büyümesini sürdürdü.

ISPARTA DA HİZMET AĞINA GİRDİ
Denizli’nin yanı sıra Aydın’ın Nazilli ve Söke ilçeleri ile Balıkesir merkezde faaliyet gösteren Grand Berk, 29016 yılı içinde Isparta pazarına da girdi. Günlük tabldot üretim hacmi 40 bin kişiye ulaşan firmanın çalışan sayısı da 650’ye yükseldi.

BARO BİNASI AÇILIŞINDA GRAND BERK İMZASI
Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Alkaya’ya ikinci kuşak patron olarak destek veren oğlu Berk Alkaya ile birlikte sektörde farklı alanlarda da hizmet üretmeye başlayan Grand Berk, ayrıca açılış kokteyllerinden özel etkinliklere kadar birçok farklı hizmet de sunuyor. Grand Berk son olarak geçtiğimiz haftanın önemli gündem maddelerinden biri olan Denizli Barosu’nun yeni hizmet binasının açılış töreninde de ikramları gerçekleştirdi.

BÖLGENİN EN BÜYÜK ALICILARINDAN
Yaş sebze meyveden kuru bakliyata bölgenin neredeyse tüm illerinden her gün tonlarca alım yapan Grand Berk Yemek, birçok sektöre de bu yönüyle can veren şirketlerden biri.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı