REKLAMI GEÇ

Hacı Şerif’te her keseye uygun tatlılar

Hacı Şerif’te her keseye uygun tatlılar

Tatlı sektöründe Türkiye markası olan Hacı Şerif, geleneksel ikramlarından olan tatlıyı tam 160 bayramdır Denizlilerin beğenisine sunuyor. Hem de her damak zevkine ve her keseye uygun olarak gerçekleştiriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Temmuz 2015 Salı, 14:20

1938’den bu yana ürettiği tatlı çeşitleriyle geride kalan 77 yıla 160 bayram sığdıran Hacı Şerif, Ramazan Bayramı’na özel hediye, çikolata, şeker, lokum, ikramlık çeşitlerinin yanı sıra Denizlililer için yine birbirinden farklı tatlı çeşitleri hazırladı.

Hacı Şerif, Ramazan Bayramı’nda konuklarına el yapımı tatlı ikram etmek isteyenlerin bu yıl da adresi oldu. Meyve tatlılarından güllaça, baklavadan Şam tatlısına kadar el yapımı değişik ürünler beğeniye sunuldu.

ic-1

Ramazan Bayramı’nı 40 tatlı çeşidiylehazır olan Hacı Şerif, “tatmayan kalmasın” diye her keseye uygun fiyat uygulaması da yapıyor. Kapıdan adım attığınızda, kilosu 12 liradan 80 liraya kadar uzanan tatlı çeşitleri sizi karşılıyor.

Hacı Şerif, bayrama özel Davaz baklavası siparişleri de alıyor. Bunun için de siparişlerin bir an önce verilmesi uyarısında bulunuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı