REKLAMI GEÇ

İhracatın gizli şampiyonlarına ödül

İhracatın gizli şampiyonlarına ödül

Türkiye İhracatçılar Meclisi ile Ekonomi Bakanlığı’nın koordinasyonunda 2016 İhracat Zirvesi İstanbul’da başladı. Zirvede bu yıl ilk kez “ihracatın gizli şampiyonları” ödüllendirildi. Denizlili firmalar iki alanda birinci oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Kasım 2016 Salı, 15:47

Türkiye İhracatçılar Meclisi ile Ekonomi Bakanlığı’nın koordinasyonunda İstanbul’da düzenlenen 2016 İhracat Zirvesi başladı. Zirvede bu yıl ilk kez ihracatın gizli şampiyonları ödül töreni de gerçekleştirildi.

Farklı kategorilerde ihracat yapan firmalara, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Maliye Bakanı Naci Ağbal ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından ödülleri verildi.

Üniversite-sanayi işbirliği kategorisinde şampiyon olan DAKOTEK Teknik Tekstil firması adına ödülü İsa Dal ve Mustafa Koltuksuz alırken, girişimcilik kategorisinde şampiyon olan Çalışkan Tarım adına ise ödül Süreyya Çalışkan’a verildi.

Ödüller 10 farklı kategoride verilirken, 3 firmaya da özel ödül sunuldu. Bu yıl ilki düzenlenen “İhracatın Gizli Şampiyonları” için 400’ün üzerinde firmanın başvuruları değerlendirmeye alınmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı