REKLAMI GEÇ

Bu mağaza çok farklı

Bu mağaza çok farklı

Hediyelik eşya ve dekoratif ürünlerde ezber bozan Imagine Deco Cafe hizmete girdi. Ahşap ağırlıklı dekoratif ürünlerin sunulduğu, farklı konsepti ile dikkat çeken Imagine Deco Cafe ile Denizli’de bu alanda önemli bir açık da kapandı. Imagine’da sunulan ürünlerin büyük bölümü el yapımı ve çok özel tasarımlar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Haziran 2016 Çarşamba, 15:48

Biblodan maket arabalara, masklardan dekorasyon ürünlerine, deniz konseptinden takı ve saatlere kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunan Imagine Deco Cafe hizmete girdi.

denizli-ımagene-doce-cafe-hizmete-girdi-8

Sahipliğini Gonca ve Fatih Demirtepe’nin yaptığı Imagine Deco Cafe, farklı konsepti ve ürün çeşitliliği ile dikkat çekiyor. Ahşap dekoratif ürünlerin ağırlıklı olduğu ürün yelpazesi de bir hayli geniş.

denizli-ımagene-doce-cafe-hizmete-girdi-9

Aynı zamanda cafe hizmetinin de verildiği bulunan Imagine’da kendinizi evinizde hissedebileceğiniz bir ortam oluşturulmuş.

denizli-ımagene-doce-cafe-hizmete-girdi-3

“BÖYLE BİR KONSEPT DENİZLİ’DE YOK”
Mağaza ve verdikleri hizmete ilişkin değerlendirmeler yapan Gonca Demirtepe, Denizli’de böyle bir yerin olmaması nedeniyle yola çıktıklarını söyledi. Kendi özel ilgi alanları olan ahşap dekoratif ürünler ile Denizli halkını buluşturmak istediklerini dile getiren Demirtepe, “Bu konsept tatil yörelerinde yaygın. Bizim sunduğumuz ürünler ya tatil yörelerinden, ya da internet üzerinden alınabiliyordu” dedi.

denizli-ımagene-doce-cafe-hizmete-girdi-7

“ÜRÜNLERİN ÇOĞUNLUĞU EL YAPIMI”
Ürünlerde ağırlıklı olarak ahşap malzemenin kullanıldığını ve el yapımı olduğunu belirten Gonca Demirtepe, “Ahşap bizim için çok önemli. Ürünlerimizin büyük bölümü ahşap. Mağaza konseptimizde de ahşabı ön planda tuttuk. Vitrin ve rafların tamamı ahşaptan oluşuyor. Ahşap ürünler hem uzun soluklu oluyor, hem de sağlıklı” dedi.

denizli-ımagene-doce-cafe-hizmete-girdi-6

“BU BİZİM ÖZEL ZEVKİMİZ”
Neden böyle bir mağaza açtıklarıyla ilgili soruya kısa ve net bir cevap veren Fatih Demirtepe ise “Hem zevk, hem de ticaret” dedi.

denizli-ımagene-doce-cafe-hizmete-girdi-5

Ahşap ile uğraşmanın, bu malzeme ile dekoratif ürünler yapmanın özel ilgi alanları olduğunu anlatan Fatih Demirtepe, “Uzun süre düşündük ve bizi mutlu edecek adımın bu olduğuna karar verdi. Sonuçta yaptığınız işi sevmeniz gerekiyor. Biz de yaptığımız işi yaşam tarzımız yapacak kadar seviyoruz. Kendi hayalimizi hayata geçirirken, bizim gibi düşünenlerin de ihtiyaçlarını karşılayabileceğiz. Kısa süre önce hizmete girmemize rağmen, beklediğimiz ilgiyi görüyoruz” dedi.

denizli-ımagene-doce-cafe-hizmete-girdi-4

“MAĞAZADAN ÇIKMAK İSTEMEYECEKSİNİZ”
Mağazalarında bulunan ürünlerin tamamının çok özel olduğunu anlatan Fatih Demirtepe, “Dekoratif ürünlere ilgi duyuyor, evinizi, işyerinizi, yaşam alanlarınızı bu ürünlerle süslemek istiyorsanız, mağazamızdan çıkamayacaksınız. Ürünlerin tamamı çok özel parçalar. Her zevke ve bütçeye uygun dekoratif ürünler aynı zamanda sevdiklerinizi mutlu etmenizi sağlayacak hediyelik eşya konumunda” dedi.

denizli-ımagene-doce-cafe-hizmete-girdi-2

İLETİŞİM İÇİN:
Adres: Altıntop Mahallesi, 855 Sokak No: 4/A (Çınar Belediye otoparkının yanında)
TEL: 0553 243 88 78

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı