REKLAMI GEÇ

İŞKUR muhasebecilerle buluştu

İŞKUR muhasebecilerle buluştu

Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Projesi’nin 2. Fazı çalışmaları sürüyor. Proje kapsamında Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü yetkilileri Çivril Esnaf Odası’nda muhasebeciler ile buluştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Nisan 2018 Cuma, 11:01

İstihdam teşvikleri hakkında bilgiler veren İŞKUR İl Müdürü Fatih Işık, “27 Mart 2018 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren 7103 Sayılı Kanunla, sanayi, imalat, bilişim, hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren firmalara ve esnafımıza birçok yeni istihdam teşvikleri sunulmuştur. Bunlar; +2 ilave istihdam teşviki, bir senden bir benden istihdam teşviki, işbaşı eğitim programları, 2-5 yaş arası çocuğu olan annelere, kreş yardımı şeklindedir. Yeni teşvikler ile birlikte 2017 yılındaki artışın iki katına çıkacağını umut ediyorum’’ dedi.

İşverenlere en yakın olan muhasebecilerin konu hakkında bilgi sahibi olması ile önemli adımlar atmayı hedeflediklerini belirten Işık, Denizli genelinde halen devam eden ve Nisan ayı sonuna kadar sürecek olan işgücü piyasası araştırması ile yaklaşık 1800 firmayı ziyaret ederek, mevcut teşvikleri işverenlere de anlatacaklarını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı