REKLAMI GEÇ

İŞKUR personeli Erasmus Proje Yazma Eğitimi aldı

İŞKUR personeli Erasmus Proje Yazma Eğitimi aldı

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Güney Ege Kalkınma Ajansı 2018 yılı Teknik Destek Projesi kapsamında, İŞKUR personeline Uygulamalı Erasmus Ka 1 ve Ka 2 Proje Yazma Eğitimi verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Kasım 2018 Cuma, 15:07

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nde, Proje Uzmanı Davut KARACA tarafından verilen 4 günlük eğitimin sonunda, Avrupa Birliği’nin sağlamış olduğu destekler ile yerel ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak fikirlerin projeye dönüştürülmesi hedefleniyor.

Bu kapsamda, verilen eğitim ile İŞKUR personelinin proje yazma kültürü geliştirilecek, nitelikli proje hazırlama ve sunma kapasiteleri arttırılacak. Böylece ulusal ve uluslararası nitelikte proje üretebilen personeller ile kurumun daha etkin ve daha kaliteli hizmet sunması sağlanacak.

İl Müdürü Fatih IŞIK, ‘’Oluşturulacak projeler ile kurum olarak hizmet verdiğimiz işsizlere, işverenlere ve öğrencilere yeni beceri kazandırılması ve istihdama dair yollar keşfedilmesi hedeflenmektedir. Bu eğitim sonunda personelimiz hem Erasmus hakkında detaylı bilgiye sahip oldular hem de proje yazımı konusunda birinci ağızdan tecrübe edindiler. Bu projeler vesilesiyle personelimizin yurtdışında eğitim alması ve orada da tecrübe edinmesi planlanmaktadır’’dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı