REKLAMI GEÇ

İŞKUR’dan kendi işini kurmak isteyenlere kredi

İŞKUR’dan kendi işini kurmak isteyenlere kredi

İŞKUR, engellerin kaldırılması adına yaptığı çalışmaları sürdürüyor. İŞKUR tarafından kendi işini kurmak için proje hazırlayan engellilere 50.000 TL’ye kadar hibe destek sağlıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Kasım 2017 Pazartesi, 11:18

Denizli İŞKUR, engellilerin kendi işini kurmaları için hazırlayacağı projeleri desteklemeye devam ediyor. Projeleri onaylanan engelli vatandaşlar, 50.000 TL’ye kadar hibe destek alabiliyor.

İŞKUR, projelerde herhangi bir sektör ayrımı yapılmıyor. 2015, 2016 ve içinde bulunduğumuz 2017 yılında hayvancılık, tekstil, gıda gibi sektörlerde İŞKUR İl Müdürlüğü’ne başvuru yapan engelliler, hibe desteği alarak kendi işletmesini kurdu.

HİBE DESTEĞİ ALABİLMEK İÇİN KİM NEREYE NE ZAMAN BAŞVURU YAPMALI?
Hibe desteğinden yararlanmak isteyen engellilerde aranan en önemli unsurlar 18 yaşını doldurmuş olmak ve en az yüzde 40 raporu bulunmak. Emekli ve işyeri sahibi olmamak kaydıyla engellerini belgeleyenlerde ayrıca girişimcilik sertifikasına ve/veya kurulacak iş ile ilgili diploma, sertifika ve izin gibi belgeler de aranıyor.

Projelerini hazırlayan engelliler, 11 Aralık 2017 tarihine kadar Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ne başvuru yapabilecekler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı