REKLAMI GEÇ

İssimo Home Mağazası Çamlık’ta açıldı

İssimo Home Mağazası Çamlık’ta açıldı

Başarı Tekstil’in bir markası olan ve sanat ile ev tekstil ürünlerinin bir araya getirilerek satışa sunulduğu mağaza İssimo Home açıldı. Denizli iş dünyası, açılış töreninde Başarı Tekstil Ailesi’ni yalnız bırakmadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2016 Cumartesi, 10:23

İşadamı İsmail Yılmaz’ın sahibi olduğu Başarı Tekstil, İssimo markasıyla 22 ülkeye ihraç ettiği, yurt içinde 340 noktada satışa sunduğu ürünlerini şimdi de Denizlililer ile buluşturuyor. “Sanat cesarettir, İSSİMO sanattır” sloganı ile yola çıkan firma, Denizli mağazasını Çamlık Mahallesi Fakülte Caddesi’nde açtı.

denizli-basari-tekstil-issimo-home-acildi-1

İŞ DÜNYASININ TEMSİLCİLERİ KATILDI
Mağazanın açılış törenine Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci, Güney Ege Sanayici ve İşadamları Federasyonu (GESİFED Başkanı Gültekin Okay Salgar, Denizli Sanayici ve İşadamları Derneği (DESİAD) Başkanı Ahmet Yavuzçehre, Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) Başkanı Selim Kasapoğlu, Denizli Genç İşadamları Derneği Başkanı Melek Sözkesen, Yılmaz Ailesi ve iş dünyasının temsilcileri katıldı.

“KALİTE ÖN PLANDA”
DSO Başkanı Müjdat Keçeci, açılış töreninde yaptığı konuşmada, İssimo’nun önemli bir marka haline geldiğini vurguladı. Keçeci, “Başarı Tekstil Ailesi’nin yaptığı işleri hepimiz biliyoruz. Kaliteli ürünün ön planda tutulduğu İSSİMO Home’un bereket getirmesini diliyor, hayırlı olsun diyorum” dedi.

denizli-basari-tekstil-issimo-home-acildi-2

İNDİRİMLER VAR
Keçeci’nin konuşmasının ardından mağazanın açılışı yapıldı. Açılış kurdelesini DSO Başkanı Müjdat Keçeci, GESİFED Başkanı Gültekin Okay Salgar, DESİAD Başkanı Ahmet Yavuzçehre, BASİAD Başkanı Selim Kasapoğlu ve DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen birlikte kesti.

Açılış sonrası mağazayı gezen konuklarıyla tek tek ilgilenen Başarı Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yılmaz, Denizlilileri alışverişe davet ederek, sürpriz indirimleri olduğunu söyledi.

denizli-basari-tekstil-issimo-home-acildi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı