REKLAMI GEÇ

İtalyanların Diana’sına Rakip İmpero Reale

İtalyanların Diana’sına Rakip İmpero Reale

Denizli’de 25 yıldan beri sektörde hizmet veren Sirmersan Mermer, İzmir MARBLE Fuarı’nın da duayen firmalarından. Fuar alanında farklı stant tasarımı ile dikkat çeken Sirmersan Mermer, İtalyanların Diana Royal taşına rakip olarak İmpero Reale’yi çıkardı. Genel Müdür Yardımcısı Cemal Sirkeci, “Taşın içinde bulunan hareketler ve rengi çok beğenildi” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mart 2016 Pazartesi, 13:10

İzmir 22. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’na damgasını vuran bir diğer Denizlili firma ise Sirmersan oldu. İzmir Fuarı’na katılan ilk firmalar arasında yer alan Sirmersan Mermer, sektörde 25 yıllık tecrübesiyle dikkat çekti. MARBLE 2016’da farklı stant konsepti ile ziyaretçilerin ilgi odağı olan Sirmersan, marka taşlarını sergileyerek müşterilerinin beğenisine sundu.

denizli-sirmersan-izmir-fuari-1

İZMİR FUARI’NDA EV SAHİBİYİZ
Denizli’den katılan 78 firmadan biri olan Sirmersan Mermer Genel Müdür Yardımcısı Cemal Sirkeci, “Singapur, Dubai, Hindistan, Amerika, İtalya, Çin gibi birçok doğal taş fuarlarına katılıyoruz. Ancak İzmir Fuarı bizim için çok farklı. İzmir Fuarı’nda ev sahibiyiz. Bu nedenle İzmir Fuarı’nın firmamız için yeri her zaman ayrıdır” dedi.

İTALYANLARIN DİANA ROYAL’İNE RAKİP İMPERO REALE
Fuara yeni ürünlerini sergilediklerini ve müşterilerinin beğenisine sunduklarını söyleyen Cemal Sirkeci, “White pearl taşımız Dünyaca üne kavuştu. Artık Sirmersan deyince akla white pearl geliyor. Burdur bölgesindeki en acık bej olması dolayısıyla satış rakamları bir hayli memnun edici. Üç yıl önce, İtalyanların Diana Royal taşına rakip olarak piyasaya soktuğumuz İmpero Reale taşımız, gerek içerisinde bulunan hareketler gerekse rengi nedeniyle çok beğenildi. İmpero Reale, birçok projede hayat buldu” dedi.

Sirkeci ayrıca, ürünlerini Ortadoğu, Kuzey ve Güney Amerika kıtaları ile Avustralya, Çin, Singapur ve Hindistan’a ihracat gerçekleştirdiklerini açıkladı.

denizli-sirmersan-izmir-fuari-2

CUMHURBAŞKANLIĞI SARAYI’NIN TAŞLARI DA SİRMERSAN’DAN GİTMİŞ
Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda kullanılan doğal taşı Sirmersan göndermiş. Türkiye’deki bakanlık binalarından, Azerbaycan, Türkmenistan, Bahreyn gibi ülkelerde de çok sayıda bakanlık düzeyindeki binaları Sirmersan doğal taşlarının süslediğini söyleyen Sirkeci, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda kullanılan doğal taşları da kendilerinin gönderdiğini kaydetti.

Sirkeci, “Geleceğin bugünden tasarlandığı, ileri teknoloji kullanılarak hazırlanan, dünya trendlerini yaratan geniş ürün yelpazemiz ile hizmetinizdeyiz. Mermeri kaynağından titizlikle çıkartıyor, ihtiyaç duyulan sektöre göre şekillendiriyoruz; sizin ihtiyaçlarınız için Sirmersan kalitesi ile üretim yapıyoruz” dedi.

denizli-sirmersan-izmir-fuari-3

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı