REKLAMI GEÇ

İzmir Fuarı’nda Kömürcüoğlu farkı

İzmir Fuarı’nda Kömürcüoğlu farkı

Denizli’de 1965 yılından beri faaliyet gösteren Kömürcüoğlu Mermer, İzmir MARBLE 2016’ya damgasını vurdu. Kömürcüoğlu, ziyaretçilerine üzerinde yılan ve kuş figürlerinin bulunduğu tarihi kapıdan içeri girilen bağ evi, üzüm asmalarının gölgesinde, mermer masalarda nostalji yaşattı, standında engelliler için oluşturduğu bölüm ile verdiği mesajla takdir topladı. Kömürcüoğlu, konuklarına keman, gitar ve akordiyon eşliğinde müzik ziyafeti de sundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mart 2016 Salı, 10:13

Kömürcüoğlu Mermer geçtiğimiz hafta İzmir’de gerçekleştirilen 22. Uluslararası Mermer Fuarı’nda açtığı bağ evi standı ile ziyaretçilerine nostalji yaşattı. İzmir Fuarı’na 21 yıldan beri katılan ve fuarın en eski katılımcıları arasında yer olan Kömürcüoğlu, fuarın en çok ilgi gören firmaları arasındaydı.

denizli-izmir-fuari-komurcuoglu-mermer-2

DENİZLİ’DE İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Sektöre, 1965 yılında Hasan Ali Kömürcüoğlu’nun yaptığı beton ve ardından da mozaik mezarlar ile giren Kömürcüoğlu, Denizli’ye ilk mermer mezar ve mezar taşlarını getiren şirket oldu. Yine, Denizli’ye ilk mermer fabrikasını kurarak bir ilke daha imza atan Kömürcüoğlu Mermer, işlenmiş mermer ve traverten ihracatı ile ekonomiye önemli katkılar sağlıyor. Bu yıl 6.sı düzenlenecek olan Uluslararası Heykel Kolonisi ve Ege Taş Heykel Akademisi’ni de gerçekleştiren Kömürcüoğlu, hem sanata hem de sanatçıya verdiği destek ile de adını duyuran firma.

denizli-izmir-fuari-komurcuoglu-mermer-1

ZİYARETÇİLERE NOSTALJİ YAŞATTI
Her yıl farklı bir tema ile fuarda yer alarak ziyaretçilerin ilgi odağı olan Kömürcüoğlu, bu yılda tarih kokan bağ evi ve üzüm asmaların gölgesinde sunduğu ikramlarla ziyaretçilerine nostalji yaşattı. Üzüm bağlarının içinde, keman, akordiyon ve gitar eşliğinde müzik ziyafeti sunan Kömürcüoğlu Standı’nda davetlileri fuar süresince Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kömürcüoğlu ve Genel Müdür İlker Kömürcüoğlu karşıladı.

denizli-izmir-fuari-komurcuoglu-mermer-34

SOSYAL MESAJ VERDİ
Bağ evi standı ile ziyaretçilere farkı bir konseptle karşılayan Kömürcüoğlu’nun, engelli ve yaşlı ziyaretçileri için engelli girişi yapması da dikkat çekti. Kömürcüoğlu Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kömürcüoğlu, “Ziyaretçiler arasında engelli ve yaşlı olduğu için tekerlekli sandalye ile gelen konuklarımız oluyor. Hem onlara kolaylık sağlamak hem de sosyal mesaj vermek amacıyla böyle bir çalışma yaptık” dedi.

denizli-izmir-fuari-komurcuoglu-mermer-ic

TERÖR OLAYLARI ETKİLEDİ
Yaşanan terör saldırılarının MARBLE 2016’yı olumsuz etkilediğini belirten Kömürcüoğlu Mermer Sahiplerinden İlker Kömürcüoğlu ise, “Resmi açılış yapılmadı. Denizli protokolü de katılmadı. Ayrıca yurt dışından gelecek birçok ziyaretçinin rezervasyonlarını iptal ettirdiğini biliyoruz. Katılımcı firma sayısı arttı ancak ziyaretçi sayısı geçtiğimiz yıla göre düşüş var” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı