REKLAMI GEÇ

İzmir Fuarı’nda TÜMAŞ rüzgarı

İzmir Fuarı’nda TÜMAŞ rüzgarı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonunda gerçekleştirilen 22. Uluslararası Doğal Taş ve Teknoloji Fuarı’na katılan TÜMAŞ Mermer, fuarda yoğun ilgi gören firmalardan biri oldu. Denizlihaber.com’a fuarı değerlendiren TÜMAŞ Mermer Genel Müdürü Serdar Sungur, doğal taşın ait olduğu ülkenin niteliklerini ve güzelliklerini yansıttığını belirterek, “Tümaş Mermer olarak biz de bu güzellikleri fuara taşıdık” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Nisan 2016 Cumartesi, 12:48

Geçtiğimiz hafta açılan ve 4 gün devam eden 22. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’na katılan 78 firmadan biri olan Tümaş Mermer, açtığı stantta ürünlerini davetlilerin beğenisine sundu.

denizli-tumas-izmir-fuari-ic-2

Denizli’de 1989 yılında doğal taş sektörüne giren Tümaş Mermer, 15 bin metrekaresi kapalı olmak üzere 45 bin metrekarelik alanda, gelişmiş makineler ile üretimini sürdürüyor. 2007 yılında Korkuteli, 2008 yılında da Çal’da kurulan fabrikalarda bölgelerde açtıkları ocaklardan çıkardıkları taşları yarı mamül olarak işlediklerini belirten Tümaş Mermer Genel Müdürü Serdar Sungur, “Doğal taşın ait olduğu ülkenin niteliklerini ve güzelliklerini yansıttığının bilincinde olan firmamız, geçmişi, bugünü ve geleceği bir bütün olarak görerek Türkiye’de ve Dünya’da doğal taş sektöründe bir simge olmayı amaçlıyoruz” dedi.

MARKA ÜRÜNLERİNİ SERGİLEDİ
Fuarın en çok ziyaretçi alan stantlarından olan Tümaş Mermer, Sirius Grey, Applestone, Sirius Silver gibi marka tescili bulunan 19 ürün çeşidini davetlilerin beğenisine sundu. Yaşanan terör olayları nedeniyle fuarın ilk günü resmi açılışın ertelenmesinin ziyaretçi sayısını etkilediğini, bunun da kendilerini üzdüğünü belirten Sungur, “Fuarın 2. ve 3. günü ziyaretçi sayısı arttı. Beklediğimiz sayıda olmasa da standımızı ziyaret eden davetliler bizleri memnun etti” diye konuştu.

denizli-tumas-izmir-fuari-ic

AZİZ SOFYA OTELİNDE DE SAO PAULO KİLİSESİ’NDE DE TÜMAŞ ÜRÜNÜ KULLANILDI
Tümaş Mermer’in geniş ürün yelpazesi, ürettiği çözümler ve taşı işlemedeki hassasiyeti ile oluşturulan mekanları kalıcı kıldığını söyleyen Serdar Sungur, “Türkiye ve yurtdışında birçok projeye malzeme sağlıyor, aynı zamanda üretimi ve yatırımları artırıyoruz. Referanslarımız arasında İspanyol mimar Chapman Taylor tarafından tasarlanan Multi Development Türkiye yatırımlarından olan Forum Camlık projelerinde Picasso ve Ege Rose ürünlerimiz kullanıldı. Yine Ayasofya Müzesi ve Yerebatan Sarnıcı’nın tam ortasında yer alan Butik Aziz Sofya Oteli’nde, Sirius Black ürünümüz, İspanya’nın tatil bölgesi Mallorca Pi’de yapılan villalardan, Protestan Kilisesi Sao Paulo’e kadar önemli projelerde ürünlerimiz tercih edildi” dedi.

AMACIMIZ DOĞAL TAŞ’TA MARKA VE MODA YARATMAK
Tümaş Bianco Giallo, Marron Clar, Traverten, Picasso Marble, Tiger, Black, Sirius Silve, Salmon Marble, Sirius Grey, Moccachino, Lightpearl, Füm, Cherry, Applestone, Adalia Capucchino gib tam 19 ürün için marka tescil belgesini aldıklarını vurgulayan Sungur, TÜMAŞ Mermer’in hedeflerini, “Yeni dünya düzeninde insanlığın ulaşabildiği teknolojiyle toplumun yaşam kalitesine değer veren, faaliyet gösterdiği her alanda moda ve markalar yaratarak geleceği şekillendiren çok uluslu insan kaynaklarıyla değişilmez olmak” sözleriyle anlattı.

denizli-tumas-izmir-fuari-ic-1
FUARDAN MEMNUN AYRILDI
Dört gün süren MARBLE 2016’da marka taşlarını müşterilerinin beğenisini sunduklarını belirten TÜMAŞ Mermer Genel Müdürü Serdar Sungur, “İzmir Fuarı’na özellikle yaşanan terör olayları nedeniyle Avrupa ülkelerinden ziyaretçi sayısının az olmasına ve ekonomik olumsuzluklara rağmen bizim için olumlu geçti. Planladığımız gibi, standımızda marka ürünlerimizi sergiledik. Standımıza olan ilgi bizleri memnun etti” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı