REKLAMI GEÇ

KOBİF’e çağrı

Denizlili KOBİ’ler çözüm ortaklarıyla, 18-19 Ekim tarihlerinde EGS Park’ta yapılacak KOBİ Bilgi ve Eğitim Fuarı’nda buluşacak. Vali Vekili Halil İbrahim Ertekin ve oda başkanları yaptıkları basın toplantısında, tüm KOBİ’leri fuara katılmaya çağırdı.

/ DENİZLİHABER / 15 Ekim 2007 Pazartesi, 00:00

İlki Ankara’da gerçekleştirilen KOBİ Bilgi ve Eğitim Fuarları’nın (KOBİF) 15’incisi, 18-19 Ekim tarihlerinde Denizli’de gerçekleştirilecek. TOBB öncülüğünde, 2007 yılı boyunca Türkiye’nin 20 ilinde gerçekleştirilecek fuarlarda KOBİ’ler, bilgi ve hizmet üreten çözüm ortaklarıyla buluşturuluyor. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Türk Patent Enstitüsü (TPE) ve Halk Bankası, fuarlarda proje ortağı olarak yer alıyor. KOBİF, yeni girişimcilere yardımcı olmak, mevcut işletmelerin vizyonunu genişletmek, üretim, dış ticaret, markalaşma, belgelendirme, finansman, pazarlama, fuarlar, iç ve dış yatırım olanakları gibi konularda KOBİ’lerin bilgi gereksinimlerini karşılamak amacıyla tüm tarafları bir araya getirecek.

Fuar öncesi, DSO; DTO ve DTB başkanları ile birlikte basın toplantısı yapan Denizli Vali Vekili Halil İbrahim Ertekin, tüm KOBİ’leri fuara katılmaya çağırdı. Ertekin, Valilik binasında yapılan toplantıda, KOBİF Denizli’nin bugüne kadar diğer 14 ilde yapılan fuarlardan farklı olacağını belirtti. Ertekin, “Diğer illerde, KOBİ’ler fuarlarda katılımcı olarak yer almamıştı. Denizli’de yapılacak     fuarda, Denizlili KOBİ’ler çözüm ortaklarıyla buluşmanın yanı sıra kendi ürünlerini de sergileme ve mevcut işletmelerini tanıtma fırsatı bulacak. Şarapcılık, dokuma, ayakkabıcılık, leblebi-kuruyemiş, bıçakçılık, balıkçılık, termal turizm ve sağlık, ev tekstili, makine üretimi, bakır tel kablo, doğal taş ve yöresel el sanatları kümelerine dahil olan KOBİ’ler de bu fuara katılarak ürünlerini sergileyecek” dedi. Fuarda, KOBİ’lere çeşitli kurum ve kuruluşlardan sağlanan destek ve teşvikler hakkında da bilgi verileceğini ifade eden Ertekin, “Tüm KOBİ’lerimizi fuara katılmaya davet ediyorum. Bilgi ve tanıtım açısından kaçırılmaması gereken bu fuara mutlaka katılsınlar” dedi. Fuara, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılacağı belirtildi.

EGS Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan fuar,ilk gün 09.30-19.00 saatleri arasında, ikinci gün ise 09.30-17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Fuarın açılış töreniise 18 Ekim Perşembe günü saat 10.00’da yapılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı