REKLAMI GEÇ

Komisyonlar Akbank’tan

TEMFED ve Akbank işbirliği ile düzenlenen kampanya çerçevesinde, 31 Ağustos’a kadar TEMFED üyesi emlakçılardan konut alan vatandaşların emlakçılara ödenemesi gereken komisyonların, bin YTL’ye kadar olan kısmını Akbank ödeyecek.

/ DENİZLİHABER / 21 Temmuz 2007 Cumartesi, 00:00

Emlak Meslek Odaları ve Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu’na (TEMFED) üye dernekler ile Akbank, konuk kredisinde ortak bir kampanya başlattı. TEMFED üyesi olan Denizli Emlak Müşavirleri Meslek Odası’nın da katıldığı kampanya, 31 Ağustos’a kadar sürecek.. 6 Temmuz’da başlayan kampanya çerçevesinde, DEMO üyesi emlakçılar, Akbank’tan konuk kredisi alan vatandaşlardan bin YTL eksik komisyon alacak. Vatandaşın, emlak ofisine ödeyeceği hizmet bedelinin bin YTL’si, emlağın satın alındığı emlak ofisine, Akbank tarafından fatura karşılığında ödenecek.

DEMO Başkanı Atilla Coşkun, emlak sektörünün revaçta olduğu şu günlerde, büyük firmaların emlak sektörüne yatırım yaptığını belirterek, “Milliyet Emlak, Denizli’deki emlakçıların internet üzerinden satış yapmasını sağladı.Akbank ile de bir anlaşma yaptık. Yakında TEB ile de bir anlaşma yapacağız. Akbank ile yaptığımız anlaşmada, sattığımız konutun kredisini Akbank’tan alan müşterilerimizin bize ödeyeceği komisyonun bin YTL’ye kadar olan kısmını, Akbank bize ödeyecek. Böylece, vatandaşlarımız daha az komisyon ödemiş olacak. Kampanya çerçevesinde, müşterilerimizin DASK poliçesi, Akbank’tan hediye. Müşterilerimiz dilerse, konut kredisi ödemelerine 3 ay sonra başlayabilecek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı