REKLAMI GEÇ

Lady Gaga’nın sabahlığı Buldan’dan

Lady Gaga’nın sabahlığı Buldan’dan

Dünyaca ünlü sanatçı Lady Gaga’nın da Denizli bornozunu tercih ettiği ortaya çıktı. OZ RA Tekstil’in Buldan’da üretilen sabahlığını tercih eden Lady Gaga, beğenisini kişisel web sitesi ve sosyal medya hesaplarından paylaştığı bir fotoğraf ile gösterdi, Denizli’nin adını bir kez daha tüm dünyaya duyurdu.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 10 Mart 2016 Perşembe, 09:47

Denizli firması OZ RA Tekstil, Buldan’da hazırlattığı sabahlıklar ile gündemde. Firmayı öne çıkaran ve bir anda tüm dünyanın dikkatini çeken özellik ise, bu ürünü tercih edenlerden birinin dünyanın en ünlü sanatçılarından biri olması.

denizli-lady-gaga-buldan-uretimi-sabahligi-giyiyor-1

LAGY GAGA DA DENİZLİ SABAHLIĞINI TERCİH ETTİ
8 yıl önce kurulan OZ RA Tekstil etiketi taşıyan ve Buldan’da üretilen sabahlık, kalitesi ve özellikleri ile özellikle Avrupalı kullanıcıların ilgisini çekiyor. Bu sabahlığa kayıtsız kalmayanlardan biri de dünyaca ünlü sanatçı Lady Gaga. Bornozu satın alan ve beğenisini de bornozlu fotoğraflarını kişisel web adresi ve sosyal ağlarda paylaşan Lady Gaga, OZRA Tekstil’i de etiketlemeyi ihmal etmedi.

denizli-lady-gaga-buldan-uretimi-sabahligi-giyiyor-4ABD VE KANADA’YA SATIŞ YAPIYORUZ
ABD ve Kanada’da bir çok firmaya satış yaptıklarını belirten OZRA Tekstil sahiplerinden Rasim Arabacı, “Lady Gaga, sabahlığı satış yaptığımız firmalardan birinden satın almış. Bu tamamen bir şans. Buldan’da üretilen bir sabahlığı kullanması, fotoğrafını çekip sayfasında paylaşarak beni etiketlemesi çok hoşuma gitti ve çok mutlu oldum” dedi.

denizli-lady-gaga-buldan-uretimi-sabahligi-giyiyor-2

KAPTANLIK EĞİTİMİ ALDI
İstanbul Teknik Üniversitesi Denizlicilik Fakültesi Gemi Kaptanlığı Bölümü olan Rasim Arabacı, 3 yıl kaptanlık yaptıktan sonra evlendiğini ve Denizli’de kalmaya karar verdiğini söyledi.

Denizli’de bir tekstil firmasında pazarlamacı olarak tekstil sektörüne girdiğini söyleyen Arabacı, “6 yıl tekstil firmasında çalıştım. Daha sonra Özgür Görgün ile birlikte 2008 yılında OZ-RA Tekstil olarak pazarlama işine başladık. Artık üretim de yapmaya da başladık. Genel olarak hamam havlusu, peştamal ve bornoz üzerine yoğunlaşıyoruz. Tüm üretimi Buldan’a yaptırmaya çalışıyoruz” dedi.

denizli-lady-gaga-buldan-uretimi-sabahligi-giyiyor-3

ÖZELLİKLE GELİP BAKIYORLAR
Üretimlerinde müşterilerin kendi etiketlerini kullandıklarını kaydeden Arabacı, “Üretimimde genellikle müşteriler kendi etiketleri ile almak istiyor. Ama hepsi Buldan’ı, Denizli’yi biliyor. Hepsi de Denizli’yi, Buldan’ı ziyaret etmek istiyor. Geliyorlar hepsini gezdiriyorum. El dokumalarını görüyorlar. Yaşlı kadınların yaptığı düğümleri de görüyorlar ve onlarla gurur duyuyorlar. Özellikle kadın müşterilerin bu durum hoşuna gidiyor. Çünkü aldıkları ürünlerle bir kadına faydaları dokunup dokunmaması onlar için çok önemli. Bununla ilgili gelip fotoğraf çekiyorlar ve Denizli’yi tanıyorlar” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı