REKLAMI GEÇ

MÇG ilçe gezilerinden umutlu

Hafta sonunda yapılacak olan Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın seçimli genel kurulu için çalışmalarını sürdüren Hüseyin Bayazıt başkanlığındaki Mesleki Çalışma Grubu, ilçelerdeki meslektaşlarını ziyaret ediyor.

/ DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2008 Pazartesi, 00:00

Hafta sonunda yapılacak olan Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Olağan Seçimli Genel Kurulu için çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Hüseyin Bayazıt başkanlığında oluşturulan Mesleki Çalışma Grubu çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor.

Mesleki Çalışma Grubu, düzenlediği ilçe gezilerinde meslektaşlarını ziyaret ediyor. İlk önce Çivril, Çal, Sarayköy, Acıpayam, Babadağ gibi ilçelerdeki meslektaşlarına ziyaretlerde bulunan MÇG heyeti, yönetime geldikten sonra yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktarıyor. Bu ziyaretler esnasında, meslektaşları tarafından oldukça sıcak karşılanan ve destek bulan Mesleki Çalışma Grubu, ilçe gezilerinden memnun ve umutlu dönüyor.

Gezilerde, çalışmaları ve düşünceleriyle ilgili açıklamalarda bulunan MÇG Başkan Adayı Hüseyin Bayazıt, grubunun, birçok farklı alt ve üst kimliklere sahip insanlardan oluştuğunu belirtiyor. Bayazıt, göreve geldiklerinde meslek paydasında, demokrasi değerleri etrafında bir üst kimlikle çalışacaklarını kaydediyor.

Bayazıt, oda yönetimine talip olmalarının nedenlerini de şu şeklide açıkladı: “Ancak üçüncü dünya ülkelerine yakışır tarzda kısır çekişmelerle geleceğimizi tüketmemeliyiz. Objektif düşünceye sahip olan bizler, önümüzdeki günleri kaybetmemek adına böylesi önemli ve kutsal bir göreve talip olduk ve elbirliğiyle başarıya ulaşacağız.”

Üyelerinin sorunlarını bildiklerini ve çözümlerle geleceklerini kaydeden Hüseyin Bayazıt, “Bizler karşınızda değil yanınızdayız. Yeni fikir ve düşüncelere her zaman açığız. Kolektif akılla hareket eden, katılımcı demokrasiyi en iyi yönetim biçimi olarak gören, Oda yöneticiliğini meslek edinmeyen bir anlayışla hareket ediyoruz. Bu noktalarda birleştiğimiz tüm arkadaşlarımızı bizimle birlikte çalışmaya davet ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı