REKLAMI GEÇ

MÇG’DEN ODALARA ZİYARET

MÇG’DEN ODALARA ZİYARET

Önümüzdeki hafta sonunda yapılacak Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Olağan Seçimli Genel Kurulu için çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Hüseyin Bayazıt Başkanlığında oluşturulan Mesleki Çalışma Grubu çalışmalarını Oda ziyaretleriyle sürdürüyor.

/ DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2008 Çarşamba, 00:00

Mesleki Çalışma Grubu, Ticaret Borsası ve Ticaret Odası’na ziyarette bulundu. Önce Ticaret Borsası’na gelen heyet, burada Oda Başkanı İbrahim Tefenlili ve Oda Meclis Başkanı Vedat Evran’la bir süre görüştü. MÇG heyeti ziyarette, yönetime geldikten sonra yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili de, sohbet sırasında, sivil toplum örgütlerinin önemine değindi. Özellikle mesleki örgütlülüğün ne denli önemli olduğunu anlatan Tefenlili, MÇG’ye başarılar diledi.

Daha sonra Ticaret Odası’na geçen MÇG heyeti, burada Oda Başkanı Necdet Özer’le bir süre görüştü. DTO Başkanı Necdet Özer de, MÇG’nin meslek temelinde birleşmiş, farklı görüşlerden insanlarca oluşturulduğunu görmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Özer, böylesi bir girişimin Denizli’ye ve grubun temsil ettiği meslek grubuna hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Ziyaretlerde, çalışmaları ve düşünceleriyle ilgili açıklamalarda bulunan MÇG Başkan Adayı Hüseyin Bayazıt, grubunun, birçok farklı alt ve üst kimliklere sahip insanlardan oluştuğunu belirtti. Bayazıt ayrıca, göreve geldiklerinde meslek paydasında, demokrasi değerleri etrafında bir üst kimlikle çalışacaklarını kaydetti. Bayazıt, Oda yönetimine talip olmalarının nedenlerini de şu şeklide özetledi: “Günümüzde kısır çekişmelerle geleceğimizi tüketmek gibi bir lükse sahip değiliz. Objektif düşünceler ışığında birleşmiş olan bizler, önümüzdeki günleri kaybetmemek adına böylesi önemli ve kutsal bir göreve talip olduk ve elbirliğiyle başarıya ulaşacağız” Üyelerinin sorunlarını bildiklerini ve çözümlerle geleceklerini kaydeden Hüseyin Bayazıt, “Bizler karşınızda değil yanınızdayız. Yeni fikir ve düşüncelere her zaman açığız. Kolektif akılla hareket eden, katılımcı demokrasiyi en iyi yönetim biçimi olarak gören, Oda yöneticiliğini meslek edinmeyen bir anlayışla hareket ediyoruz. Bu noktalarda birleştiğimiz tüm arkadaşlarımızı bizimle birlikte çalışmaya davet ediyoruz.” diyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı