REKLAMI GEÇ

Mikrokredi ailesi büyüyor

Mikrokredi ailesi büyüyor

Ekonomiye Kadın Gücü projesi kapsamında kurulan Mikrokredi Ofisi’ne 1000’inci üyenin katılımı dolayısıyla kutlama yapıldı. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Mikrokredi projesine belediye olarak verdikleri desteği sürdüreceklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 13 Mart 2014 Perşembe, 13:50

Mikrokredi Denizli Şubesi’nden kredi alan 1000’inci kişi olan Dudu Karaçoban’ın katılımı dolayısıyla Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda projenin başarısını kutlamak için program düzenlendi. 

Törene Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, TİSVA Bölge Direktörü Demet Pilevneli, projede destek alan üyeler katıldı.
Mikrokredi’nin 1000’inci üyesi Dudu Karaçoban, “Mikrokredi’den 1000 TL kredi aldım. Şu anda Tavas’ta havlu satışı yapıyorum. İşimden çok memnunum. Baya katkıyı sağlayan Mikrokredi Ofisi’ne ve Belediye Başkanı’mıza çok teşekkür ederim” dedi.

Ege bölgesinde Mikrokredi’ye en çok yardım eli uzatan ilin Denizli olduğunu belirten TİSVA Bölge Direktörü Demet Pilevneli, “2006 yılında bir bayanın bize gelip ‘Ben namusumla iş yapmak istiyorum. Bana yardım eli uzatın’ talebiyle yola çıktık. İlk olarak Aydın’da başladı bu projemiz. Günden güne büyüyoruz. Büyüyeceğiz” dedi.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da, projeye destek vermeye devam edeceklerini belirterek, “İşin mantığı çok basit. Kişiler birbirine sahip çıkıyor. Biz de yardım ediyoruz. Bunun sürekli olması lazım. Eğer sürekliliğini kaybederse, yardım bekleyenler boşlukta kalıyor. Yardım kesildiği an sıkıntı oluşuyor. Buradaki vatandaşlarımız çalışkan ve üretim yapan kardeşlerimiz. Onları tebrik ederim. Yardım elini uzatan iş dünyasındaki yardımseverlerimize de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Tören sonunda Başkan Zolan Mikrokredi’nin Denizli Ofisi’ndeki en eski üyesi ile projeye bugüne kadar 630 bin TL destek sağlayan iş dünyasının temsilcilerine plaket verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı